İstanbul İşkembe Yeni Konseptiyle Kur’an- ı Kerim Okunması ve Dua Edilmesi ile hizmete girdi

Malatya İzollu Vakfı yönetim kurulu üyesi Ahmet Ayhan ,Coşkun Alay ve Üyesi Hanefi Fırat ile ortaklarının büyüterek yeni bir konsept ile açtıkları İstanbul İşkembe kalabalık bir katılımcı grubunun hazır bulunması ile Hizmete açıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç

Malatya Milletvekili Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi şöyle dedi ”Ülkemizin kaderi için çok önemli olan 16 Nisan referandumuna 2 haftadan daha az süre kaldı. Hepiniz kimlerin hayır dediğini görüyorsunuz. Sizlerin evet diyeceğini biliyorum.

Lütfen her biriniz hayır diyeceğini söyleyen bir kişiyi evet demesi için ikna etsin. Burada açılışına katıldığımız mekanın ülkemize, İstanbul’umuza ve Başakşehir’ imize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Kurdela; Bakan, Milletvekili ve Belediye başkanı tarafından kesildi

İstanbul İşkembe’ nin açılışını Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ile beraber Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık,Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ak Parti Başakşehir İlçe başkanı Ayhan Özgürel, Malatya İzollu Vakfı başkanı Vedat Toy, Yüksek İstişare Kurulu başkanı Adnan Başdemir , Din alimi Ramazan Kayhan,MASKO başkanı başta olmak üzere çok sayıda davetli İstanbul İşkembe’nin sahiplerini mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Başakşehir Times Gazetesi ve www.basaksehirtimes.com olarak Başakşehir’de yılardır lezzetli yemekle ile halka hizmet veren İstanbul İşkembe Salonu’nu yeni konsepti ile ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Adres: İkitelli Orgnaize Sanayi Atatürk Bulvarı Başakşehir /İstanbul

Tel : 0212-

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim