Başakşehir CHP Örgütü İmamoğlu’nun çalışmalarına hayran kaldı

Slayt eşliğinde görsel bir sunum yapan İmamoğlu’nun toplumun her kesimine dokunmak için yaptığı çalışmalar CHP Başakşehir ilçe örgütü tarafından hayranlıkla izlendi.

İstanbul Times Haber Merkezi 

İmamoğlu Belediye başkanı seçilmeden 4 sene önce ilçe için projeler tasarladıklarını örgütünü bütün mahallerde kurduğunu halk ile samimi ve içten sohbetler ederek iyi bir izlenim oluşturduklarını ifade etti.

Bir anısını da anlatan Ekrem İmamoğlu şunu anlattı “Seçimlere 20 gün var. Mahalle çalışmalarımızı yapmak üzere kültür merkezinin yanında geçiyorduk baktım kalabalık var. Sürücü arkadaşıma dur dedim ve ben de Kültür merkezine gittim. Baktım Ak Parti adayı seçim çalışmalarını anlatıyor. Beni görünce şaşırdılar. Ben de 20 gün sonra başkan olacağım sizin iyi projeleriniz var ise almaya geldim dedim. Bu davranışımdan dolayı ilk başta şakın olan kalabalık hep beraber beni alkışladı. Oradakilerin çoğu bana oy vermez ben de bunu biliyorum ama en azında bu davranışımdan sonra hakkımda olumsuz da konuşanların sayısı azalacaktı bunu da biliyordum”. dedi.

Başkan İmamoğlu iki buçuk Yılda çok iş başarmış

Başkan seçildiği günden bu yana yaptığı ve halen yapımı devam eden onlarca projesi olan Beylikdüzü Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı çalışmaları anlattıkça 100 lerce  CHP Başakşehir ilçe örgüt mensubu kendi aralarında başkan’a helal olsun dediklerine şahit olduk.

Sunumdan sonra CHP Başakşehir ilçe başkanı Mali müşavir Özgür Karabat  sahneye çıkarak eski ilçe başkanı Kazım Özeren’i,İl balkan yardımcıları Yağmur Geygel’i ve Nurcan Şanlı’yı sahneye davet ederek Ekrem İmamoğlu’na Çiçek sunumu yaparak hatıra fotoğrafı çektikten sonra program son buldu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

Editör: TE Bilisim