Milletvekili adayı Serap Yaşar Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var dedi

Ak Partili kurucular kurulu üyesi olan Serap Yaşar Malatya Dernekler Federasyonu üyesi olan Başakşehir Malatyalılar Derneği (BAMDER) nde konuştu. Aslen Malatya‘lı olan ve Adana’da doğan Yaşar’ın özgeçmişinde Malatya’yı belirtmemesine rağmen Malatya’lıların kendisini sahiplenmesi anlamlı bulundu.

İstabul Times Haber Merkezi

Toplantı Başakşehir Malatyalılar Dernek Başkanı Ercan Tunç’un açılış ve kısa selamlama konuşması ile başladı.

Toplantıya Ak Parti Başakşehir ilçe başkanı Ayhan Özgürel,Belediye başkan yardımcısı Av.Yasin Kartoğlu,MADEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş, Genel Başkan Yardımcısı Kadir Eren,Teşkilatlanma Başkanı Ercan Akdoğan ile  Bayrampaşa İlçe Başkanı Bekir Güneş, Bahçelievler İlçe Başkanı Hüseyin Tirak  Ak Parti 3.Bölge Millletvekili adayı Serap Yaşar’ın konuşmacı olduğu toplantıya katıldılar.

Ak Parti İstanbul 3.Bölge 4.Sıra adayı Serap Yaşar Birlik  ve Beraberliğin öneminden bahsetti

Başakşehir ilçesi Güvercintepe Mahallesinde Bulunan Başakşehir Malatyalılar Derneğinde (BAMDER) kalabalık bir topluluğa yaptığı konuşmada birlik ve  beraberliğin olduğu yerde her şey olur. Olmadığı yerde de bir şey olmaz diyen Serap Yaşar 1 Kasım 2015 genel seçiminde heşehrilerinden destek istedi. Toplantıda bulunan bazı  Malatyalılarn kendi aralarında yaptığı konuşmada biz buraya gelirken Serap Yaşar’ın Malatya’lı olduğu ifade edilmişti. Ancak internete girdiğiniz zaman Adanalı olduğu yazıyor. Keşke Malatya’dan Adana’ya göç eden bir anne ve baba’nın kızı olarak ifade edilseydi de bizde mutlu olurduk dedikleri görüldü.


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim