Başakşehir’in yeni gelişen mahallelerinden olan Güvercintepe’ de 11 bin kişilik dev iftar sofrası kuruldu.Mahalle sakinlerinin büyük oranda katılım gösterdiği iftar sofrası renkli görüntülere sahne oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi-Sibel Gülersöyler


Ramazan’ın 11. gününde kurulan kardeşlik sofrasında Güvercintepeli’ler orucunu çorba,sulu yemek,pilav ve tatlı ile açtı.


Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen sokak iftarına Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcıları; Hatice Demiralay, Murat Şahin, Haluk Dikbaş, Nurettin Ertemel ve Meclis üyeleri katıldı.

Sokak iftarı öncesi etkinlik alanına gelerek vatandaşlar ile sohbet eden Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, iftar sonrası yaptığı konuşmada, “İnşallah sokak iftarımız komşular arasında ki dostluğun artmasında vesile olur. Sokak iftarlarımıza katılım her sene artıyor, çok mutluyuz. Güvercintepe’ye hizmetlerimiz artarak devam edecek. Belediye olarak mahlelemizin arlt yapı çalışmalarını tamamladık, üst yapıyı tamamlamakta sizlere düşüyor. Burada okul eksiklerimiz var, onları da kısa sürede tamamlayacağız. Yeşil alan miktarını da artıracağız. İlk olarak Kayaşehir’de tamamlanmak üzere olan dere ıslahından başlayarak yeşil alan çalışmalarına hız vereceğiz” dedi.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
Editör: TE Bilisim