Anıl Çeliker 16 gün değil 160 günde bekleriz dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir Gençlik Kolları bir kaç dönemdir seçimlerde yeteri etkiyi ortaya koyamıyordu.

Yeni Gençlik Kolları Başkanı Anıl Çeliker ve yönetimi ile âdeta Gençlik Kolları yerinde durmadan hergün başka bir projede yer aldı. Bu çalışmalar taraflı tarafsız takdirleri topladı.

İstanbul'da gercekleşen yerel seçimlerin belirsizliği devam ediyor

CHP Başakşehir Gençlik Kolları 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçiminde döneminde Millet İttifakı adayı Yeminli Mali Müşavir Abdulhadi Akmugan’ın kampanyasında başaralı çalışmaları ile dikkatleri üzerilerine çekmişti.

Seçim Bitti CHP Başakşehir Gençlik Kollarının sandıklara sahip çıkma azmi bitmedi

CHP’nin Başakşehirli Gençlerinin samimi ve içten çalışması bir çok siyasi parti ilçe yöneticisinin dikkatini çekti.

CHP Başkşehir Gençlik Kolları Başkanı Anıl Çeliker demokrasiye sahip çıkışlarını bize şu şekilde anlattı

Ben ve arkadaşlarım 16 gündür uyku, yorgunluk demeden Başakşehir İlçe Seçim Kurulunun önünde nöbet tutuyoruz. Çünkü İBB adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun sandıkka kazandığı başarıyı bir şekilde yok samak adına her gün yeni bir oyun sergiliyorlar. Biz hem seçimde çalıştık hem de halkımızın adayımıza ve partimize verdiği oyları korumak için her gün saat 19:00 07:00 arası İlçe Seçim Kurulunun önünde yılmadan usanmadan nöbet bekliyoruz.

Çeliker, Bizler yani 16 milyon nüfusa sahip İstanbul halkının iradesi çok belli , sayımlarda ne olursa olsun fark kapanmıyor.

Değişen hiç birşey yok ve öğrenciler , polisler , bekçiler ve İstanbullu yurttaşlar mağdur olmuş durumda , bu nedenle bir an önce mazabatamızın verilmesi gerekmektedir.

Süre uzadıkça Adayımıza ve bizlere çirkin kelimeler ve iftiralar geliyor. Biz bunlara kulak asmıyoruz.

Bu seçimin kazananı 16 milyon ve İstanbul kazanmıştır.

16 gündür burda uykusuz , yorgun bekleyen Gençlik Kollarında bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim şeklinde konuştu.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim