Meclis üyeleri,ilçe yöneticileri,Mahalle yönetimi ve Katma'nın ailesi aynı masa etrafında kahvaltı yaptı  

CHP Başak Mahalle başkanı Mehmet Katman ve eşi misafirleri ile yakından ilgilenerek hepsi ile bire bir sohbet ederek siyasetin daha samimi bir ortam da yapılabileceğini gösterdi. Bugüne kadar daha çok ilçe yönetimlerinin ev sahipliği yaptığı  toplantılarda  bir araya gelen kişiler ilk kez bir mahalle başkanının ev sahipliği yaptığı kahvaltılı toplantıda bir araya  gelmiş olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

İstanbul Times Haber Merkezi

Mehmet Katman ise şunları söyledi

Yıllardır siyaseti dışarıdan takip eden bir kişiydim. Ülkemizin son dönemlerde çok kötü bir şekilde idare edildiğini gördüm. Bundan dolayı mahalle ölçeğinde de olsa elimin taşın altına koymam gerektiğine inandım. Kısa bir süre önce kongre ile ilçe başkanı seçilen sayın Özgür Karabat ile yaptığımız görüşmede Başak Mahalle başkanı olmam için teklif yaptı. Ben de nu teklifi memnuniyet   ile kabul ettim. Bugünde  burada meclis üyelerimiz,ilçe yöneticilerimiz,mahalle yönetimim ve ailem ile beraber  kahvaltı yapma arzum vardı. Sayın ilçe başkanım Özgür Karabat’a bu niyetimi ilettiğimde davetime memnuniyetle icabet edeceğini ifade etiği için bir araya geldik. İnşallah bundan sonra semenimiz ile daha yakından  iletişime geçerek CHP’yi hem ilçede hem de genelde  iktidar yapma adına üzerimize düşen her türlü çalışmayı zevkle yapacağımızı ifade ediyorum. Bizi kırmayıp kahvaltı davetimize icabet eden meclis üyelerimize,ilçe yöneticilerimize,mahalle yönetimine ve aileme teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe başkanı Özgür Karabat hedefimiz büyük dedi                    

CHP Başakşehir ilçe başkanı Mali Müşavir Özgür Karabat’da şunları söyledi” Öncelikle Başak Mahalle başkanımız Mehmet Katman ve eşinin ev sahipliği  yaptığı kahvaltılı toplantıda olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu  ifade etek isterim. Şu an yakın  gelecekte seçim olmamasın  rağmen ilçedeki bütün birimlerimiz sanki yarın seçim olacakmış gibi bir çalışmanın içinde bulunuyor.Mehmet Katman’ın yaptığı bu çalışma siyasette örnek olacak bir çalışmadır. Diğer bir çok partinin ilçe düzeyinde yapamadığı çoşkuda ki bir çalışmayı CHP Başakşehir ilçesi Başak Mahalle başkanımız iş adamı Mehmet Katmanın yapıyor olmasını çok önemsiyorum. Başkanımız başta olmak üzere bu çalışmada emeği geçen mahalle yönetimindeki  bütün çalışma arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ederim” dedi.                                  

Kimler Katılmıştı ?               

CHP Başakşehir ilçe  başkanı Özgür Karabat,CHP Başakşerhir belediye meclis üyeleri Yeminli Mali Muşavir ve grup başkan vekili Abdulhadi Akmugan,Meclis üyesi Nizamettin Kümeç,Ayhan Geygel ,Cemal Solmaz, ilçe yönetim kurulu üyesi Esat Bodur,eski ilçe yönetim kurulu üyesi Enser Şentürk,başta olmak üzere çok sayıda davetli kahvaltılı toplantıya katıldı.

Kaynak:İstanbul  Tİmes Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim