İlçe başkanı Erdemir basına önem veriyoruz dedi

Bahçeşehir Gölet içinde yer alan Şark Sofrasında basın mensupları ile yapılan kahvaltılı tanışma toplantısında CHP İlçe başkanı Mustafa Erdemir şunları söyledi "CHP Başakşehir ilçe örgütü olarak 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde  Başakşehir'i kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. 

Bir basın mensubunun sanki seçim sürecine girilmemiş gibi bir hava var CHP'de ne ilçe başkanlığı neden meclis üyelerini alanda görmüyoruz diyerek sert bir soru sordu.

Kadın Kolu başkanı ve meclis üyesi aday adayı Bağdagül Gülen ben hep alandayım. Bu soru benim için geçerli değil diyerek tepki gösterdi.

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner CHP hem genelde hemde yerelde medya organlarını yeteri kadar iyi kullanmıyor iddiasını ortaya attı

İstanbul Times Gazetesi ,Başakşehir Times Gazetesi ve İstanbul Times tv başta olmak üzere bir çok yayın mecrasını büyesinde barındıran İstanbul Times Yayın Grubu'nun imtiyaz sahbi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'de toplantıya katılarak ilçe başkanı Erdemir'e bu seçimde You Tube kanallarını kullanacakmısınız.

Bizim politik sokak röportajlarımızı yayınladığımız İstanbul Times Tv özel You Tube kanalımız günlük 600 bin kez izleniyor ancak sizin partiniz 6 ay önce yapılan 24 Haziran 2018 seçimlerinde bu mecralarda yararlanmadı.

CHP Ulusal kanalların kendi selerine kulak asmadıpğını iddia ediyor ancak onlar kadar hatta daha fazla izlenen kanallar var iken daha önce yararlanamdınız.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde çok izlenen politik sokak röportajlarına reklam vermeye düşünürmüsünğz sorusunu sordu.

İlçe başkanı Erdemir Belediye başkan adayımız belli olduktan sonra her olasılığı değerlendireceğiz dedi.

İlçe Başkanı Mustafa Erdemir kimdir ?

Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliğini bitirdi. Bir süre İngiltere’de eğitim gördü.

Bilgi Üniversitesi’nde MBA (İşletme) yüksek lisansı yaptı. Yine Bilgi Üniversitesi’nde Ekonomi Doktorası yapı.

Çok iyi derecede İngilizce biliyor. 2005-2009 yılları arası ortağı olduğu bir şirkette gıda işleri yaptı. 2010- Halen sahibi olduğu şirkette inşaat işleri yapıyor.

Uzun yıllar Esenyurt’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için çalıştı. 2010 yılında Başakşehir CHP ilçe teşkilatına üyeliğini yaptırdı. 2014-2015 yılları arası CHP Başakşehir İlçe Yönetiminde STK’lardan sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yaptı.

CHP Başakşehir İlçe Yönetiminde İlçe Sekreterliğin de görev yaptı. 2008’den bugüne Bahçeşehir’de yaşıyor.

İşadamı olarak mesleğine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim