Fesih Bey bize Birbey AVM hakkında biraz bilgi verir misiniz ?

Tabii vereyim. Bizler Alçın Ailesi olarak Mahallemizin en büyüm süpermarketini yılladır işletiyoruz. Yılların verdiği iş tecrübesi ve halkımızın bize güveninden dolayı mahallemizde bir evin temel ihtiyaç maddelerini satın alabilecekleri bir mağazaya ihtiyaç olduğunu gördük. Birbey AVM.yi kurduğumuz yer bizim kendi mülkiyetimizdi. Kiracımız çıkınca kendi yerimizde mahalle halkımızın rahatlıkla alış veriş yapacakları bir mağaza açmak nasip oldu.

İstanbul Times Haber Meerkezi / Özel Haber

Peki Birbey AVM alışveriş yapan müşterilerinize ne tür avantajlar sağlıyor ?

Her şeyden önce yıllardır Market işi yapıyor olmamızdan dolayı mahallemizdeki bir çok müşterimiz ile aramızda güven ve samimiyet sıkıntısı yok. Örnek vermek gerekirse düğün yapacak olan bir genç çift bize geldiği zaman oturma grubundan,çelik tencereye,Buzdolabından televizyona,halıdan yatak odası takımına kısaca bir evin hemen hemen bütün temel ihtiyaç maddelerini tek çatı altında satın alabilme imkanı Birbey AVM de kendilerine sunulmuş durumda.

Fiyat,Kalite ve servis olarak nasılsınız ?

Bizler bereketin azda olduğuna inanıyoruz. Bundan dolayı fiyatlarımıza güveniyoruz.Meşhur bir söz var ya ALDATILAN HER MÜŞTERİ KAYBOLAN kazançtır prensibini kendimize şiar edinmişiz. Yani fiyatımız gayet iyidir diyebilirim. Kalite ve servis konusuna gelince de bizim satışını yaptığımız ürünlerin tamamı kurumsal firmaların ürettiği ürün olması nedeni ile kalite ve servis konusunda da bir sıkıntımız yok.

Esnek ödeme şartlarınız var mı ?

Olmaz mı tabi ki var.  Bazı müşterilerimiz alışverişleri için çek veriyor,bazıları kredi kartı ile çekim yapıyor.bazıları düğün sonrası altınlarımızı satıp ödeme yapağız diyorlar,bazıları da her ay düzenli senet ile ödeme yapmak istiyorlar. Bu konuda mümkün mertebe müşterilerimize elimizden gelen kolaylığı yapıyoruz.

Peki son olarak neler söylemek istersiniz ?

Öncelikle ilçemizin sorunlarını daha ilçemiz kurulmadan önce gündeme getiren İstanbul Times Gazetesinin bize kendimizi tanıtma imkanı verdiği için teşekkür ederim. Birbey AVM olarak müşterilerimize sorun değil çözüm üretmek adına elimizden gelen bütün kolaylıkları sunmak adına her türlü alt yapımız ve imkanımız mevcuttur. Bizi tercih eden müşterilerimizin her konuda rahat edeceklerini söyleyebilirim. Halkımız bizden alışveriş yapmazsa bile kalitemizi ve fiyatlarımızı mutlaka görmelerini tavsiye ederim.

İrtibat için

BİRBEY A.V.M. Güvercintepe Mah.Fatih Cad.NO.140 Başakşehir /İSTANBUL Tel:0212-687 64 74  Fax:0212-687 64 36


Editör: TE Bilisim