Şahintepe Meydanında yüzlerce vatandaş aynı sofrada kahvaltı yaptı

CHP Başakşehir ilçe başkanı Kazım Özeren yaptığı konuşmada şunları söyledi "Arkadaşlar 7 Haziran 2015 seçimlerine sayılı günler kaldı. CHP hepinizin bildiği üzere toplumun her kesimine dokunan bir seçim bildirgesi yayınladı. Halkımızın bizim partimize ilgi ve alakası çok iyi. Her birimiz partimize oy vermeyen bir arkadaşımızı ikna eder sandığa getirebilirsek bu bize iktidar yolunu açacaktır. Son bir hafta kaldı hepinizin daha çok çalışmasını istiyorum. İlk kez iktidara bu kadar yakınız. Bu olumlu havayı mutlaka lehi- mimize olacak şekilde değerlendirmeliyiz. Kardeş ilçemiz olan  Bakırköy ilçe başkanımız Celal Sevinç ve Bakırköy Belediye başkanımız sayın Opr.Dr.Bülent Kerimoğlu'da aramızda.Kendisine ve ekibine teşekkür ederim" dedi.

CHP Bakırköy ilçe başkanı Celal Sevinç'de Halk sofrası kahvaltısına katılan yüzlerce vatandaşa yönelik kısa bir selamlama konuşması yaptı. "Sevinç ,şu an karşımda iktidara susamış bir örgüt görmekteyim.Başakşehir ilçe başkanımız Sayın Kazım Özeren benim de duygularıma tercüman oldu. Kardeş ilçe olarak Başakşehir ilçe örgütümüzün çalışmaları ile gurur duymaktayım. Bugün hava iyi ve okulların kapanmasına çok az bir süre var.Bundan dolayı da bir çok dernek ve vakıf üyeleri ile  pikniklere gittikleri halde sabahın bu saatinden beri  yüzlerce vatandaş bizleri Şahintepe meydanında
yalnız bırakmadı. Bu çalışmanın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür  ederim"
dedi

CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Eren Erdem yaptığı kısa selamlama konuşmasında şunları söyledi" Recep Tayyip Erdoğan'ın saray softası var ama bizimde halk sofranız var. Biz saraylarda değil sokaklarda halkımız ile birlikte helal lokmalar yiyeceğiz. Değerli dostlar ilçe başkanımız sayın Kazım Özeren başkanımızın da dediği gibi bu son bir haftaya çok iyi değerlendirmemiz gerekir. Recep Tayyip Erdoğan'ın zulmünden kurtulmak istiyorsak mutlaka partimizi birinci yapmalıyız"dedi. 

CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Özgür Karabat'ta Ak Parti'yi eleştirdi

Sokakta yaptıkları çalışmalarda vatandaşın AKP'den şikayetçi olduğunu ifade eden Özgür Karabat CHP'nin iktidar olması için daha çok çalışmaları gerektiğini ifade ederek motive edeci bir konuşma yaptı.  Karabat sözlerini CHP Başakşehir ilçe başkanı Kazım Özeren ve Bakırköy Belediye başkanı Opr.Dr.Bülent Kerimoğlu'na teşekkür ederek tamamladı.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)







Editör: TE Bilisim