Basın Mensuplarıda Ailece Katıldı

Çeşminaz Osmanlı Saray Mutfağında düzenlenen kahvaltıya, eş, çocuk ve yakınlarıyla katılan katılımcılara teşekkür eden İlçe Başkanı Orhan BABACAN, "Bu tarz programlarla hem teşkilat mensuplarının arasındaki bağları güçlendiriyoruz, hem de ilçe ve ülke gündemine dair durum değerlendirmeleri yaparak basın vasıtasıyla vatandaşlara duyuruyoruz." dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Yusuf Sıddık

Hoca Yine Haklı Çıktı

Ülkenin çok önemli bir süreçten geçtiği ifade eden Orhan BABACAN, "27 Şubat 2011 tarihinde dar-ı bekaya uğurlanan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatını üzerinden yedi yıl geçmesine rağmen hangi mesele olursa olsun "ERBAKAN HOCA YİNE HAKLI ÇIKTI" diyerek yediden yetmişyediye herkes Merhum Hocamıza methiyeler diziyor.

Özellikle bu zor günlerde Erbakan Hocamızın hadiselere koyduğu teşhislere ve çözüm önerilerine, icraatlarında gözettiği prensiplere bir defa daha hatırlamaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz.

Hoca yine haklı çıktı demek yerine, onun tavsiyelerini ve uygulamalarını hayata geçirerek hayırlı işlere imza atmak maksadıyla 9 Mart Cuma 2018 tarihinde, Çınar Kongre Merkezinde Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ı anma ve anlama paneli tertip edeceğiz. Süpriz panelistlerin olduğu programa tüm Başakşehirli kardeşlerimizi ailece bekliyoruz.", dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber  Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim