Hastane veya Hekim Hatası mı Yoksa Önlenemeyecek Bir Vakaamı olduğu Adli Tıp Raporundan sonra ortaya çıkacaktır

Esenler’de bulunan özel bir hastaneye doğum için kendi ayakları ile giden avukat anne burada doğum esnasında durdurulamayan  kanamı nedeni ile Hastaneler grubu olan  sağlık kuruluşunun  bu sefer Bağcılar ‘daki yerleşkesine sevk ediliyor. Buradan da aynı kanama sorunu devam edince bütün müdahalelere rağmen doğum için gelen hasta 1 kız çocuğu  dünyaya getirdikten sonara hayata gözlerini yumuyor.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Avukat Arkadaşları Adli Tıp Kurumundan Rapor İstedi

Merhum Av.Fulya Aktolun Baltacı’nın hukukçu arkadaşları Adli Tıp Raporu olmadan defin işlemi yapılmaması talebi aile tarafından kabul edildi. Yenibosna’da bulunan Adli Tıp Kurumu yaptığı inceleme ile birkaç gün içinde kesin ölüm nedeni ile alakalı raporunu düzenleyecektir. Ölüm nedeni hastane ve doktor ihmali sonucu ise  gerekli hukuki işlemler yapılacağı ifade ediliyor.

Anne ve Bana Yıkılmış Durumda

Avukat Fulya Aktolun Baltacı’nın annesi Songül Aktolun , babası Mahsun Aktolun,kız kardeşi  ve eşi Ömer Baltacı’ nın acı ve üzüntüsü tarif edilecek gibi değildi. Songül Aktolun’un  bütün acısına rağmen kızının avukatlık cübbesini elinde bırakmayarak yaşadığım sürece bu cübbeyi girmesi için torunum için elimden ne gelirse yapacağım  haykırışı başta CHP Başakşehir İlçe başkanı Mali Müşavir Özgür Karabat  olmak üzere bir çok kişiyi göz yaşına boğdu.

Merhume Av.Fulya Aktolun Başakşehir 2.Etap’ta bulunan Hoca Ahmet Yesevi Camisinde (21 Kasım 2016)  ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Yeni Kanarya  Mezarlığına defnedildi.               

Yayın  Grubu olarak merhumeye Allah’ta n rahmet acılı ailesine sabırlar dileriz.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim