2019 yerel seçimleri yaklaşırken adaylar kendilerini göstermeye başladı. İlk olarak iki dönemdir Başakşehir Belediye meclis üyesi ayrıca bir dönem İBB meclis üyeliği yapan YMM Abdulhadi Akmugan CHP Başakşehir ilçe Belediye Başkan Aday Adayı oldu.
 

Akmugan'ın adaya daylık başvuruna eşi,çocukları , Yeminl, Mali Müşavir ofisindeki çalışma arkadaşları,CHP Başakşehir ilçe başkanı Meclis üyeleri ve çok sayıda parti örgüt mensunu Abdulhadi Akmugan'ın aday adayı tanıtım toplantısına katılarak yanındayız mesajı verdi.

Abdulhadi Akmugan yaptığı konuşmada örgüt yönetcilerinin uygun görmesi ve halkımızın da oyları bizi seçmeleri  halinde hukuk ve adalet içinde bir yönetim şekli ile kimseyi ayrıştırmadan halkımıza hizmet sunacağız.  

Bu kadar kalabalık beklemiyordum.Bizi yalnız bırakmayan bütün örgüt mensuplarımıza teşekkür ederim dedi.

Abdulhadi Akmugan Özgeçmiş

Abdulhadi Akmugan, 1965 yılında Iğdır'da doğdu. Eskişehir İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. 1989 yılından itibaren SMMM ve Bağımsız Denetçi olarak çalıştı. Muhasebeciler Ve Mali Müşavirler Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. Hak YMM LTD şirketi ile Denk Bağımsız Denetim A.Ş'nin kurucu ortakları arasındadır. 2007-2014 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde vergi ve muhasebe alanında öğretim görevlisi olarak çalıştı.  CHP tarafından Başakşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçildi. Abdulhadi Akmugan, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajsnsı (İTHA)

Editör: TE Bilisim