Bu lezzetin sırı ne sorumuza Orhan Yalçınkaya ne dedi ?

Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı mekanın açılışında Orhan Yalçınkaya gazetemize şunları söyledi ”Çocukluğumuz babamızın sahibi olduğu  Tarihi Veliefendi köftecisinde geçti. Biz bu mesleği babamızın yanında öğrendik. Kendi yemeyeceğimiz bir ürünü hiçbir zaman dostlarımıza ikram etmeyiz.Kalitemize,hizmetimize ve lezzetimize çok güveniyoruz. Mekanımız çok kolay bir yerde. Bildiğiniz üzere İstanbul 2. ve 3 bölge ilçelerin den bir çok ilçenin hizmet aldığı  Bakırköy Adliyesine çok yakın bir yerdeyiz.

Bakırköy halkı ve Zeytinburnu halkı da çok kolay bir şekilde leziz ve nefis köftelerimizi tadabilir. Mekanımızda gözleme,ve kafeterya hizmeti de veriliyor. Bütün dostlarımızı sürekli bekleriz”
dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Katılımcılar ne dedi ?

İş adamı Salih Zeki Durmuşoğlu Orhan ve Bülent Yalçınkaya’nın rahmetli babaları köfte konusunda çok nam salmış bir kişi idi.Bugün burada açılışına katıldığımız mekanda yapılan köftelerde çok lezzetli ailemle ne zaman canımız köfte isterse mekanımız Veliefendi köftesi olacaktır dedi.

Trabzon Dernekler Federasyonu kadın kolları başkanı Asuman Sula Durmuşoğlu’da köfte ve et ürünleri her yerde yenilmez ve bende her yerde yemem.Ama Yalçınkaya ailesi bu işi çok eskiden beri yapıyor ve biz kendilerini yakından tanıdığımız için gönül rahatlığı ile köftelerini yemekteyiz,Zeytinburnu Yeşiltepe Mahalle muhtarı Nadiye Polat’da hem lezzet,hem mekanın güzelliği hem de bize yakın olması tercih sebebim dedi.Alo Afişin sahibi Ali Gündüz’de mekanı ve köftelerin lezzetini çok beğendiğini ifade ederek Başarılar diledi.                                                                                                                                                                                             

Bülent Yalçınkaya kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti

Zeytinburnu siyaset ve spor camiasının yakından tanıdığı ve sevdiği iş adamı Bülent Yalçınkaya ağabeyinin işyeri açılışına katılan,”Eski CHP Zeytinburnu Belediye meclis üyesi Fikret Konya, Mimar İş adamı Süleyman Uluocak,Trabzon Dernekler Federasyonu saymanı İktisatçı İş adamı Salih Zeki Durmuşoğlu,Kadın kolları başkanı Asuman Sula Durmuşoğlu,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Yeşiltepe Mahalle muhtarı Nadiye Polat, Eski ANAP Zeytinburnu ilçe başkanı Niyazi Dindar, Türk Azim vakfı  başkanı Av.Fethi Ahmet Alparslan, İstanbul 2.Bölge Bağımsız Milletvekili adayı Ayhan Bölükbaşı, Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner Rumeli denek başkanı, Hasan Hayırlıoğlu,Ali Gündüz,Mutafa Bayır, başta olmak üzere siyaset,spor ve iş adamı camiasından çok sayıda kişi açılışa katılarak Yalçınkaya kardeşlere yeni mekanlarının hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.

İletişim için :

Tarihi Veliefendi Köftecisi
Osmaniye Mahallesi İsmail Erez Bulvarı NO:12/A Osmaniye /Bakırkyö /İstanbul

(Marmara Forum’dan 500 Metre sonra Bakırköy Adliyesine varmadan 50 metre sağda)

 Tel GSM Orhan Yalçınkaya :0535-517 72 53 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim