TAMAŞ Yönetim kurulu başkanı İsmal Çam dostlarımız ile geniş anlamda her sene iftarda aynı ortamda bir araya gelmek güzel dedi

Duayen iş adamı Tamaş Yönetim Kurulu  Başkanı İsmail Çam Gazetemizin sorumlu yazı işleri müdürü gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’e şunları söyledi ”TAMAŞ ailesi olarak yıllardır Ramazan ayında dostlarımız ile aynı sofra etrafında iftar açmak bize mutluluk veriyor. Bugün burada evlatlarım,eşim,torunlarım kurum müdürlerim,birlikte çalıştığımız banka temsilcileri ve yakın aile dostlarım burada.Davetimize icabet ederek bizi kırmadıkları için hepsine teşekkür ederim. İstanbul Times Yayın Grubu olarak da mutlu günlerimizde yanımızda olduğunuz için size ve ekibinize de çok çok teşekkür ederim” dedi. 

İstanbul Times Haber Merkezi 

TAMAŞ Genel Müdürü Mehmet Ali Çam’da bizleri yalnız bırakmayan  dostlarımıza teşekkür ederim ifadesini kullandı

İftar davetlerine icabet eden konuklarını kapıda karşılayan TAMAŞ genel müdürü Mehmet Ali Çam’da Gazetemize şunları söyledi ”İstanbul gibi bir dünya metropolünde dostlarımız ile istediğimiz zaman bir araya gelemiyoruz.Her sene Ramazan ayında aynı iftar masasında bir araya gelerek daha samimi bir ortamda sohbet etme ve bir araya gelmek için yıllardır iftar programı düzenliyoruz. Her sene bilerek ayrı bir mekan da yapıyoruz ki dostlarımız ile farklı mekanlarda bir araya gelmiş olalım. Ramazan ayının ortalarından sonra iyici sıkışan davetlere rağmen bugün burada yüzlerce dostumuz ile birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Sizlerde her daim bizim yanımızdasınız.Size ve ekibinize de teşekkür ederim” dedi.

Kaşıbeyaz’ın kusursuz hizmetinden faydalanarak iftar açan konukları TAMAŞ genel müdürü Mehmet Ali Çam bir dahaki iftarda buluşmak üzere mekandan uğurladı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim