TAMAŞ Yeni Show Room’u ile basından tam not aldı

Çok sayıda basın mensubunun katıldığı toplantıda Genel Müdür Mehmet Ali Çam şirketin işleyişi ile alakalı önemli bilgileri basın ile paylaştı.


İstanbul Times Haber Merkezi /  Çağla Pekgüleç

İşte Çam’ın  söylediği sözlerin satır başları şu şekilde :

“TAMAŞ olarak Wosvagen Doğuş Grubunun yetkili satıcılarının önde gelen firmalarından birisiyiz. Şirketimiz bünyesinde 213 kişi isdihdam ediliyor. Çalışanlarımızın haklarına çok dikkat ediyoruz. Uluslararası çalışma saatleri ne ise aynen uyguluyoruz.

Bizim için çalışanlarımızın özel günleri çok önemli. Her yıl en az mutlaka 2/3 kez toplu olarak birkaç aktiviteye imza atıyoruz. Bunlar Ramazan aylarında iftar olabileceği gibi, kadınlar günü veya bir diğer önemli gün olabiliyor. Yıllık olarak toplam binek ve ticari araç satışımız 2.500 civarındadır. Servis kalitemiz Avrupa ve Rusya’da 6500 firma içinde ilk 100 de yer aldı. Kurulduğumuz 1994 den bu yana hep geliştik hep büyüdük.

TAMAŞ’ta kayıt dışı tek kuruş bir işlemimiz yoktur. Her türlü çalışmamız % 100 kayıt altında ve belgelidir. İstanbul Times Gazetesi ve Tv nin imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ve ekibi bir çok etkinliğimizde bizi yalnız bırakmadıkları için  huzurlarınızda kendilerine teşekkür ediyorum”  dedi.

Daha sonra özel giysiler giyilerek servis bölümü gezildi.  Hatıra fotoğrafının çekilmesi ile toplantı son buldu.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim