Reyhan Hayırlıoğlu Şunları söyledi 

Dostlarım ile iftar da bir araya gelmek istedim. Florya da bulunan Pembe ve Mint Bakery isimli  mekanı seviyorum. Burada hem iftar yapmak hem de sohbet etmek amacı ile bir araya geldik. Davetime icabet eden İstanbul Times Yayın Grubu imtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner, Zeytinburnu Yeşiltepe Mahalle muhtarımız Nadiye Polat, İstanbul Times Tv de program yapan çocuk gelişim uzmanı Müzeyyen Kurt, Gazeteci yazar Sevda Türküsev  ve yetim Anneleri Derneği başkanı Fatma Betül Turhan başta olmak başta olmak üzere beni yalnız bırakmayan bütün dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

Hüseyin Çetiner ,Müzeyyen Kurt, Nadiye Polat ve diğer katılımcılar da minik bir selamala konuşması yaparak Reyhan Hayırlıoğlu’na kendilerini bu nazik ortama davet ettikleri için teşekkür ettiler.

Davete kimler katılmıştı ?

İstanbul Times Yayın Grubu imtiyaz sahibi Gazeteci yazar
Hüseyin Çetiner, Zeytinburnu Yeşiltepe Mahalle muhtarı Nadiye Polat, İstanbul Times Tv de program yapan çocuk gelişim uzmanı Müzeyyen Kurt, Gazeteci yazar Sevda Türküsev ve yetim Anneleri Derneği başkanı Fatma Betül Turhan, Nurhan Aykan, Burası Hindistan instagram sayfa sahibi kına sanatçısı Tuğçe Çelik ,Hazal cafe sahibi  Hazal Aydın, Simge Plates’in sahibi Simge Güven Taş organizasyon’dan Osman Taş, ve eşi Sibel Taş. başta olmak üzere çok sayıda davetli Hayırlıoğlu’nu iftar da yalnız bırakmadı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim