İlk konuşmayı Murat Aydın yaptı

Çırpıcı parkının bir kısmının bulunduğu ilçe belediye başkanı sıfatı ile Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın yaptığı konuşmada şunları söyledi "İBB’nin İstanbul'da birbirinden değerli eserler kazandırdığını ifade eden Murat Aydın bunlardan birisi de Çırpıcı şehir parkıdır. Buraya yapılan harcamalar ile alakalı İBB başkanımız Sayın Kadir Topbaş ağabeyim size bilgi verecektir. Ancak hepinizin bildiği üzere 3 hafta sonra ülkemiz ve bölgemiz için çok önemli olan 1 Kasım 2015 seçimlerini yapacağız. Daha önce kime oy vermiş olursanız olun ama bu seçimde himetlerin devamı için Ak Parti’ye oyunuzu istiyorum dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver’de binlerce kişiye selamlama konuşması yaparak 1 Kasım da seçmenden destek istedi.

Kadir Topbaş Kılıçdaroğlu’na yüklendi

Biz İBB yi CHP’den devr almıştık. Zaman zaman 20 yıldır bizim bir şey yapamadığımızı söylediklerini duymaktayım. Bizden önce belediyenin durumunun nasıl olduğunu anlatmaya gerek yok yaşı 30 olan herkes çok rahat o dönemleri hatırlar.

Su yok,çöpler dağ yığını,hava kirliği had safhada İstanbul yaşanmaz halde idi. O zaman nüfus 6/7 milyon idi bu sorunlar vardı. Şu an Nüfusumuz 12-13 milyon hiçbir sorun ve sıkıntı yok. İstanbul dünyanın en temiz ve güvenli şehirleri içinde yer alıyor. Başkan Topbaş Çırpıcı parkı gibi devasa hizmetlerin devam edebilmesi
için sizlerin desteğine ihtiyacımız var dedi.

Bu desteği 1 Kasım seçiminde bize vereceğinize inanıyorum diyen başkan daha sonra Telekonferans yöntemi ile  Silivri itfaiye binası açılışına bağlandı, buradaki kurdela keismini Ak Parti 3 Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca ve beraberindeki ekip yaptı.

Başakşehir ilçesi Bahçeşehir mahallesi itfaiye binasının kurdelasını da Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve beraberindeki ekip kesti.

Topbaş daha sonra Çırpıcı spor tesislerinde spor yapan çocuklar ile beraber çırpıcı parkının biten 150 dönümlük kısmının resmi açılışını yaptı.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim