Gezelim Görelim Ekibi Gitti, Gezdi, Yedi, Yazdı Ve Televizyon Çekimi yaptı…

Gazeteci Yazar ve televizyon programcısı Hüseyin Çetiner tarafından sunulan Gezelim Görelim Programı olarak Bakırköy Kartaltepe Mahallesinde bulunan “Tarihi Kent Mardin Sofrası” ismi ile hizmet veren mekanı sizin için gezdik ve görüntüledük. Mekanın sloganı da güzel"Annenizden Gelen Lezzet…


İstanbul Times Haber Merkezi / Erhan Şahin 

Mekan Küçük ama Lezzeti büyük..

Programın yapımcısı ve sunucusu Hüseyin Çetiner şunları söyledi Lüks, şatafatlı yüzlerce yere de gittim. İnsanların bu tür yerleri tercih etmelerine karşı değilim. Ama zaman zaman da samimiyet ve aile ortamının olduğu yerlere gitmek de çok güzel. Biz ekibimiz ile Bakırköy’de bulunan küçük ama şirin bir mekana gittik. Burada samimiyet var, lezzet var aile dayanışması var.

Her şeyden önce Mardin’den İstanbul’a gelen Anadolu kadını cesaretine güvenip Bakırköy Özgürlük Meydanına çok yakın bir yerde Yeni Mahalle Tren istasyonunun yanı başında bulunan Filiz Sokak No.3 de mekan açan Hamdiye Erbek, Kızı Hale Erbek ve çalışma arkadaşları  Gürkan Kaan Demircan  emeklerini ortaya koyarak ailelerini geçindirmeye  çalışmaları benim için çok kıymetli ve değerli bir durumdur” dedi.



İstanbul’un Her İlçesine Servis Var 

Mardinli Dernek, Vakıf,STK başkanlarına ve iş adamlarına Seslenen Tarihi Kent Mardin Sofrası sahibi Hamdiye Erbek bir gün önceden toplu sipariş vermeleri halinde İstanbul’un 39 ilçesinde bulunan her yere kendi aracı ile servis yaptıklarını ifade etti.

Erbek her gün sabah saat 0.5 den gece 24’e kadar açık olduklarını ifade ederek çorbadan kebap çeşitlerine kadar bir birinden lezzetli Mardin Mutfağının seçkin yemeklerini misafirlerimize ikram etmekten onur duyacağız diyerek herkesi mekanlarına davet etti.



Ulaşım İçin:

Tarihi Kent Mardin Sofrası (Annenizden Gelen Lezzet…)

Adres: Kartaltepe Mahallesi Filiz Sokak NO.3 Bakırköy / İstanbul

Telefon:0212- 643 57 47         GSM: 0535- 271 70 72


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

Editör: TE Bilisim