Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla gerçekleşen  iftar yemeğinde; önce  Havalimanı Cami İmamı Sait Arda  yemek duası ve canlı ezan okudu. Ardından  belediyenin bir yıllık icraatlerinin anlatıldığı tanıtım filmi gösterimi, Türk Halk Müziği Sanatçısı Şirin konseri ve Türk Sanat Müziği Korosu konseri yer aldı.

İstanbul Times Haber Merkezi

 

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu mesai arkadaşlarına yönelik yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Geçtiğimiz 15 aylık süre içerisinde tüm personelimizin cefakarca ve fedakarca çalışmalarıyla Türkiye'ye örnek bir belediyecilik modeli ortaya koyduk. Benden önce görev yapan tüm belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize ve emekli olmuş tüm personelimize bize rehberliklerinden ötürü  teşekkür ederim. Önümüzdeki 3.5 yıllık süreç içerisinde de tüm emeğinizi ve alın terinizi 7/24 ortaya koyacağınızdan hiç şüphem yok. Buralarda benden önce görev yapan belediye başkanlarımızda ve ben de geçiciyiz. Asolan kurumumuz olan Bakırköy Belediyesi'dir. Nüfusumuz, bütçemiz, alanımız küçük olabilir ama özellikle Anadolu'da  Bakırköy Belediyesi'nin imajı çok büyük. Bu büyüklüğe yakışır şekilde çalışmak hepimizin görevidir. Mesai disiplinine, hiyerarşiye ve çalışma barışına özen göstererek çalışmaya devam edeceğiz."

 

Belediye Başkanı Dr. Kerimoğlu ayrıca bütün İslam aleminin Ramazan Ayını kutladı ve Ramazan Bayramının başta yakın coğrafyamız olmak üzere ülkemize ve dünyaya  sağlık, barış ve huzur getirmesini dilediğini ifade etti.

 

Başkan Kerimoğlu, Türk Sanat Müziği Korosunun konserinde Koro’ya Bir Kızıl Goncaya Benzer, Fikrimin İnce Gülü, Aşkınla Yanyana şarkılarında ve konserin sonunda 10. Yıl Marşı’na  eşlik etti.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim