Ataköy 3.4.11. Kısım Muhtarı Fehamet Berk, Ataköy 7.8.9.10. Kısım Muhtarı Aylin Keserkaya, Okul Müdürü Gülseren Hızarcıoğlu, eğitimciler ve velilerin de katıldığı oyun salonunun açılışında bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı çocuklar için yapılacak her hizmeti kutsal gördüklerini ifade ederek şunları söyledi: “ Yarınlarımızın ümidi, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için ne yapsak azdır. Belediye Başkanı olarak beni en çok mutlu eden eğitim, sağlık ve spor alanında yapılan hizmetlerdir. Bunu aynı zamanda 2 çocuk babası ve hekim olarak söylüyorum.
Bugün açılışını yaptığımız oyun salonunun yanı sıra biz Bakırköy’deki bütün devlet okullarının bahçe düzenlemesi ve dış cephe boya-badanasına katkı sunuyoruz, eksik olan dolap, sandalye, masa gibi ihtiyaçları elimizden geldiğince karşılıyoruz, lavabo-tuvalet tamir ve bakımlarını gücümüz yettiğince yapmaya özen gösteriyoruz. Eğitim alanında yapılan hizmetleri kutsal kabul ederek kendimizi sorumlu, görevli hissediyoruz. Bugün çocuklarımızın yüzünde gördüğümüz mutluluk ifadesi bizim açımızdan olağanüstü güzel. ”

Başkan Kerimoğlu daha sonra oyun odasında çocuklarla beraber oyun oynadı, sınıfları gezerek çocukların imza isteklerini yerine getirdi.
Editör: TE Bilisim