Bakırköy Belediyesi Evde Yardımcı Sağlık Hizmetleri Biriminin yatalak ve evden çıkamayacak durumdaki hastalara şifa dağıttığını belirten Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şu açıklamayı yaptı: “ Evde Yardımcı Sağlık Hizmetleri Birimimiz; Bakırköy ilçemiz dahilinde  doktor ve hemşire eşliğinde  evinden çıkamayacak durumda olan yaşlı, yatalak ve kanser hastalarına hizmet vermektedir. Bu hizmet kapsamında hastalarımıza; reçeteli pansuman, serum, enjeksiyon, kan alma ve muayene işlemleri yapılıyor. Geçtiğimiz yıl Evde Yardımcı Sağlık Hizmetleri Birimimiz, yaklaşık7 bin hastaya hizmet verdi. Birimimiz, yılın 365 günü hastalarımızın yanında oluyor. Bu hizmetten yararlanılabilmesi için hasta yakınlarının hastanın kimliği ile birimimize başvurması gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi (212) 414 96 49-Dahili 8020 numaralı telefondan alınabilir.”

 MUAYENEYE GELEN BAŞKANI GÖRÜNCE ŞAŞIRDILAR

 Kendisi de uzman  doktor olan Bakırköy Belediye Başkanı Op.  Dr. Bülent Kerimoğlu da  evde yardımcı sağlık hizmeti biriminin hasta ziyareti programına katıldı. Tedavi için doktor ve hemşireyi bekleyen hasta yakınları muayene için gelen Başkan Kerimoğlu’nu karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu; 71 yaşındaki Necmi Toktar(Trafik kazasına bağlı yatalak) ve 73 yaşındaki Verjin Özçin( 6 ay önce lenf kanseri teşhisi kondu ve 4 ay önce de kırığa bağlı akciğerde pıhtı atmış)’in muayenelerini yaparken tüm hastalara acil şifalar diledi.

BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 Hasta yakınları da Bakırköy Belediye Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü personeline vermiş oldukları anlamlı hizmet için teşekkür ederken, ”Belediyemiz bizi büyük bir mali yükten  ve hastanelere gitmekten kurtarıyor. Ayrıca ayağımıza kadar gelerek manevi destek oluyorlar.” dediler.

Editör: TE Bilisim