Gürlek Nakipoğlu Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi başkanı Timur Göktuğ Altuğ en iyi şekilde ülkemizi temsil ettik dedi

Okulumuzun öğrenci Meclisi başkanı olarak Avrupa’nın beş ülkesinde Ersamus Öğrenci değişim programı kapsamında okulumuzun misafiri olan arkadaşlarımızı okulumuzda, çok güzel bir şekilde ağırladık. İstanbul’un tarihi ve turistik mekanlarını gezdirdik. Arkadaşlarımız evlerinde konuklarımızı ağırlayarak misafirperverliğimizi gösterererk ülkemizi ve okulumuzu güzel bir şekilde temsil ettik. Öğrenci arkadaşlarıma,öğretmenlerimize ve okul müdürümüz Münasip Güngör‘e teşşekkür ederim” dedi.

Okulun İnglizce Öğretmenlerinden Emel Çelik’de yabancı öğrencilerin güzel duygularla ülkelerne dönmeleri için elinden geleni yaptı.Çelik, İstanbul Times Tv den Hüseyin Çetiner’e şubnları söyledi ”Avrupa’nın beş ülkesinde öğrenci değişim programı olan Erasmus kapsamınında okulumuzda ağırladığımız yabancı öğretmenler ve öğrenciler ‘in güzel duygularla ülkemizden aurılmaları sağlamak adına gerek okulumuzda gereksede tarihi,kültürel gezilerimizde ve Türk Mutfağını tanıtmada güzel izler bıraktık. Okul Müdürümüz Müasnip Güngör’e ,Öğretmen arkadaşlarıma ve Öğrendi Meclis başkanımız Timur Göktuğ Altuğ’a teşekkür ederim” dedi

Okul Müdürü Münasip Güngör ‘da şunları söyledi

Öncelikle İstanbul Times Tv ve Gazetesi olarak size sesimizi duyurduğunuz için size teşekkü ederim.”7-13 Nisan 2019 tarihleri arasında, "Dangers and opportunities of the Internet" konulu Erasmus+ projesi kapsamında Gürlek Nakipoğlu Anadolu Lisesi olarak ev sahipliği yapıyoruz.

"İnternetin tehlikeleri" konusu 6 ülke öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla işlenirken İstanbulun tarihi ve turistik yerlerini de tanıttık.

Almanya, İtalya, İspanya, Polonya ve Romanya'dan gelen gruplar; Türk misafirperverliğinden çok etkilendiklerini dile getirdiler.

Projenin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü belirten okul Müdürü Münasip Güngör farklı kültürleri tanımanın öğrencilerimiz açısından çok olumlu sonuçlar doğurduğunu vurguladı. Dile verilen önemin arttığını ifade etti.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim