TAMAŞ Kurucusu ve Yönetim kurulu başkanı İsmail Çam dostlarımızı her yıl iftarda bir araya getirmek beni mutlu ediyor dedi 

İftar’a  dakikalar kala Gazetemizin imtiyaz sahibi Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner’e  şunları söyledi  ”  İstanbul çok kalabalık bir şehir dostlarımız  ile sık sık bir araya gelemiyoruz. Biz de Ramazan ayı nedeni  ile yıl da bir kez de olsa iftar’da bir araya gelmeye çalışıyoruz.  Bu buluşmamız da hem dostluklar  pekişiyor hem de sohbet ederek bir birimizi daha  yakından tanıyoruz. Ramazan ‘ın  bereketi ile kalabalık bir şekilde iftarlarda aynı masa etrafında  bir araya gelmek bana  mutluluk veriyor. Davetimize icabet edip gelen bütün dostlarımızı sizin aracılığınız ile teşekkür ediyorum”  dedi.

TAMAŞ Genel Müdürü  Mehmet Ali Çam Konukları ile yakından ilgilendi

Doğuş Grubu ,idarecileri, yedek parça üreticileri,Finans sektörünün  temsilcileri önemli şirketlerin CEO’ ları başta olmak üzere 600’e yakın seçkin davetlinin katıldığı  TAMAŞ iftarında genel müdür Mehmet Ali Çam ‘da şunları söyledi ”Şirket olarak sosyal  çalışmalara ve önemli  günlere önem veriyoruz. Yıllardır Ramazan ayında 500 den fazla dostumuz ile iftar da bir araya geliyoruz. Bu seneki iftarımıza  da 600’ e yakın davetli katıldı. Davetimize gelen bütün ko nuklara teşekkür etti.  Mehmet Ali  Çam kendilerini hiç bir etkinliğinde yalnız bırakmayan İstanbul Times Yayın Grubu’na da teşekkür etti.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

Editör: TE Bilisim