Başkan Mustafa Demir ve yönetimi misafirleri  kapıda karşıladı 

Bu sene 4.sü yapılan Geleneksel Trabzon Dernekler Federasyonunun her sene ramazan ayının 2.cuması yaptığı iftarın bu seneki mekanı Yenibosna Spor Kulübünün tesisleri oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi  

TDF Genel Başkanı Mustafa Demir Gazetemize şunları söyledi "Trabzonlu olarak bizim bir sözümüz var bize her yer Trabzon diye. Bu söz ile şunu demek isteriz,biz gittiğimiz her yeri benimser orayı doğduğumuz yer gibi kabul ederiz. Bundan dolayı da bize her yer Trabzon diyoruz.

Bırakın Türkiye içini bugün Dünya'da Trabzonlu'nun olmadığı çok az yer olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Trabzon dernekler federasyonu olarak 150 den fazla bağlı derneğimizi ile hemşehrilerimize hizmet ediyoruz. Amacımız Trabzon ile alakalı kurulu bulunan 250 derneğin tamamına çatı kuruluşu görevi yapmaktır. Bu sene 4.sünü yaptığımız iftar programlarını her sene Ramazan ayının 2.cuması iftar progranında bir araya geliyoruz. Bugün burada yüzlerce dernek başkanı ve Trabzon'un önemli şahsiyeti aramızda,bizi kırmayıp gelen herkese kendim ve Federasyonum adına teşekkür ederim"
dedi. 

Trabzon Dernekler Federasyonu Genel saymanı iş adamı
Salih Zeki Durmuşğlu'da şunları söyledi "Federasyon olarak birbirinden farklı çok değişik organizasyonlara ev sahipliği yaparak Trabzon'un tanıtımına katkı da bulunuyoruz. Bu sene iftarımızın 4.sünü yapıyoruz. Yüzlerce dostumuz ile aynı sofra etrafında iftarımızı açmanın mutluluğunu yaşadık. Davetimize icabet edip gelen bütün konuklara teşekkür ederiz"dedi.
 

TDF Kadın kolları başkanı Asuman Sula Durmuşoğlu'da bundan sonra Çalışmalar kadın eli de değecek dedi

Trabzon Dernekler Federasyonu bünyesinde çalışmalara başlayan kadın kolları başkanı Asuman Sula Durmuşoğlu'da gazetemize şunları söyledi "Bizim kültürümüzde kadın erkeği ile beraber çalışır. Büyüklerimiz Trabzon Dernekler Federasyonunu Kurarak ilimiz için güzel çalışmalara öncülük etmişler. Kısa bir süre önce yapılan istişareler sonucu kadın kollarını da kurmayı düşünmüşler ve bana teklif gelince kabul ettim. Arkadaşlarımız ile birlikte kadın kolları olarak güzel çalışmalar yapıyoruz.Bu sene 4.sünü yaptığımız geleneksel iftarımızda kadınlarınımızın da çok olmasında katkımız olduğunu düşünüyorum.  Yoğun çalışma ortamlarında zaman ayırıp iftarımızda bize onur veren bütün bayan ve baylara teşekkür ederim" dedi.

Basın ilan kurumu genel müdürü Mehmet Atalay TDF çok güzel işlere imza atıyor  dedi

Kendisi de Trabzon'lu olan ve TDF'nin bugüne kadar yaptığı 4 iftarına da katılan Basın ilan kurumu genel müdürü Mehmet Atalay'da şunları söyledi "Federasyonumuz kurulduğu günden beri sürekli gelişerek Trabzon'un tanıtımına katkıda bulunacak çalışmalara imza atıyor. Ben kendilerini yakından takip ediyorum. Başarılı işler yaptıklarına da inandığım için bütün etkinliklerine de katılmaya gayret  ediyorum. Bizleri bu iftarda bir  araya getiren TDF başkanı Mustafa Demir ve ekibine de huzurlarınızda teşekkür ederim"dedi.
 
Vali yardıcmcılar,iş adamları sanatçılar ve basın mensuplarının içinde olduğu çok geniş bir dvetli topluluğu Trabzon Dernekler Federasyonu'nun 4.Geleneksel iftarına katılarak iyi bir dayanışma örneği sergilediler. 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim