Hep spor hem eğitim bir arada

Okulu tercih eden öğrenciler hem imam hatip öğrencisi olurken hem de sporla ilgili pek çok imkana kavuşabiliyor ve geleceğini bu yönde şekillendirerek sporcu olmaya ilk adımlarını atıyorlar.

Sınav için başvurular 1-26 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılacak, sınavlar ise 2-6 Temmuz arasında gerçekleştirilecek.

Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2018-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda sınavla 60 öğrenci alacak. Yapılan sınavda başarılı olan öğrenciler, 9-11 Temmuz tarihlerinde okula kayıtlarını gerçekleştirecek.

Milli manevi değerlere bağlı sporcular

İstanbul Bahçelievler Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip Lisesi, Türkiye çapında spor programı uygulayan 5 okuldan biri. Okul müdürü Şakir Korkmaz, “Çocuklarımızı imam hatip kültürüyle beraber eğitip, spor yeteneklerini geliştiriyoruz” açıklamasını yapıyor.

Okulun tanıtımı için bastırılan broşürde ise dini, manevi, milli değerlere sahip çıkan, imam hatip kültürü ile yoğrulmuş spor adamları yetiştirmenin amaçlandığı belirtiliyor. Okulda çeşitli spor salonlarının yanı sıra, sosyal ve kültürel faaliyetler için de geniş imkanlar bulunuyor.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim