Mardinli işadamı Sabahattin Fidan’a ait Midmar Hotel’de gerçekleşen kongreye tek listeyle gidildi ve kurucu başkan A. Fuat Bodur yeniden başkanlığa seçildi.
AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Mardin eski milletvekili Nihat Eri, Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Selim Malgaz ve 15 Temmuz’da hain darbecilere tek başına meydan okuyan gazi Safiye Bayat’ın yanı sıra bazı STK temsilcileri ile diğer davetlilerin katıldığı kongre'de Başkan A.Fuat Bodur bir teşekkür konuması yaptı.

Bodur Konuşmasında özetle şunları söyledi "Daha önce tam 10 yıl süre ile Bahçelievler Mardinliler Dernek Başkanlığı yaptım. Bir süre önce daha geniş bir bölgeye hitap edecek Marmara Mardinlier Derneğini kurduk. Kısa süre önce kurulmuş olmamıza rağmen az zamanda çok önemli işlere imza atık" dedi.

Marmara Mardinliler Derneği Asil Yönetim Kurulu Üyeleri

1-A.Fuat Bodur -2-Rıdvan Aslan- 3 Mehmet Emin Dağ -4-M.Beşir Sağlamer- 5-Sündüz Erdoğan -6-Selami Aykut -7-Yuusf Erbek-8-Serdar Sandılaç- 9- Hakan Alkan - 10- Metin Cabulut 11- Halil Özel

Marmara Maddinliler Derneği Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri

1-Yunus Deniz- 2-Ahmet Bali -3- Ruken Chaderci- 4-Zuhal Çalbay-5-İsmet Algül - 6 -Metin Ceylan -7-Velit Tunceren- 8-Remazan Deniz-9-Zeki Erginci .

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim