Bekir Hallaç’ın amcası (Murat ve Yusuf Hallaç’ın babaları) iş adamı Hasan Hallaç (65) geçirdiği kalp krizi sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, acı haberi alan Bekir Hallaç’ın yengesi ve Mehmet Hallaç’ın eşi (Eski AK Parti Bahçelievler Gençlik Kolları Başkanı Küçük Mehmet Hallaç ile Vahap Hallaç’ın anneleri ) Hatice Hallaç’ta aldığı acı haberden dolayı geçirdiği kalp krizi sonrası hayata gözlerini yumdu.
İki cenaze ile Hallaç ailesinin acısı ikiye katlanırken, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve çok sayıda önemli ismin katılmasıyla Merhum Hasan Hallaç ve Merhume Hatice Hallaç, Bahçelievler’de bulunan Şirinevler Ulu Camii’de kılınan öğle namazının ardından Çobançeşme mezarlığına defnedildiler.

Merhum ve merhume için Şirinevler Ulu Camii karşısında bulunan Konaklılar Kültür ve Dayanışma Derneğinde taziyeler kabul ediliyor.

34 Gündem Medya Grup olarak merhum Hasan amcamıza ve Merhume Hatice yengemize Allah’tan rahmet, acılı aileye başsağlığı dileriz. Mekanları cennet olsun..

Editör: TE Bilisim