FUZUL EV Şirinevler Şube Müdürü Yusuf Orhan,Fuzul Ev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal'ın selamını ileterek UYGAD başkanı öncülüğünde bütün katılımcılara teşekkür etti.

Orhan Fuzul Ev'in Faizsiz bir şekilde dileyen herkesi dilediği yerde ev sahibi yaptığını ifade ederek her geçen gün şirketlerinin müşteri sayısını arttırdığını ifade ederek sizlerin destekleri ile daha çok kişiye ulaşmak isteriz dedi.

Daha sonra UYGAD başkanı ve Mercek Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Mehmet Derviş Canbekli bir selamla konuşması yaptı. Canbekli Fuzul Ev'e ev sahipliği için teşekkür etti.

UYGAD'ın Madde bağımlılığı konusunda ciddi bir çalışmanın içine gireceğini ifade ederek herkesten bu konuda kendilerine katkı sunmalarını istedi.

Takvim Gazetesi Haber Müdürü ve UYGAD başkan vekili Mevlüt Yüksel 'de yaptığı konuşmada cemiyetin çalışmalarını takdir ile karşıladığını ifade ederek katılımcılar ve ev sahibi Fuzul Ev'e teşekkür etti.3 Aralık Dünya Engelliler günü içinde bugün sağlıklı olan hepimiz yarın engelli olabilir. Hiç birimizin bir garantisi yok.Bundan dolayı bu camiaya karşı herkes üzerine düşeni yapmalı.Yüksel, sohbet bölümünde yapılan konuşmalarda İstanbul Times Tv Özel You Tube kanalının sokak röportajlarını beğendiğini ve takip ettğini de ifade ederek emeği geçenleri kutladı.

Bütün katılımcılara söz hakkı verilen toplantıda Yayın Grubumuzun imtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'de bir konuşma yaparak UYGAD başkanı Mehmet Derviş Canbkekli'ye teşekkür etti.

Canbekli'de, Çetiner'e .çok yoğun olduğunuzu biliyorum. Yönetim Kurulu üyeliğinde sizi görmek istemiştik orası için çok zaman lazım ancak Yüksek İstişare Kurulu başkan yardımcılığı için çok zamana gerek yok size başkan yardımcılığını teklif ediyrum dedi. Çetiner'de bu görevi kabul ederek hayırlı olsun dedi.

UYGAD bakanı Mehmet Derviş Canbekli kapanış konuşmasında, Fuzul Ev Şirinevler Şube çalışanlarının samimi ev sahipliğinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim