1996 Yılında hizmete açılan Bahçelievler Belediye Kapalı Giyim Çarşı’sının (BBKGÇ) yeni başkanı Bahçelievler Express Gazetesi Sahibi Engin Öder oldu. Eski başkan Hüseyin Özer’den görevi devir alan yeni Başkan Öder, yeni yönetimle birlikte hizmet edecek.

80 tane dükkânın yer aldığı çarşının kalkınması için gayret edeceklerini ifade eden yeni başkan Engin Öder şunları söyledi: “Öncelikle çarşının kuruluşundan bu güne kadar emeği geçen tüm herkese teşekkür ederim.

Bundan sonraki süreçte yeni ekip arkadaşlarımızla birlikte hizmet edeceğiz. Yedi kişilik bir yönetim oluşturduk. Yönetimimizde üç tane bayan var. Çarşımızda ufak tefek sorunlar var. Bunlarda normal. İnanıyorum ki, bunun üstesinden geleceğiz.

Çarşımız çok güzel bir konumda. Tek eksiğimiz ise çarşının tanıtımının yapılmaması. Bütçe oluşturarak kampanyalar yapmayı planlıyoruz. İlçe sakinlerimizi çarşıya çekmek için gayret edeceğiz.Üretici ile tüketiciyi buluşturacağız. Bu çarşıyı bilmeyen insanlar, bu çarşının varlığından haberdar olacak.”

Çarşının akıbetinin belirsizliğini koruduğunu belirten Öder, “Şuan çarşıda esnaflık yapanlar bilgi kirliliğinden dolayı tedirgin. Bu bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak için yetkililer ile görüşeceğiz”dedi.

İşte yönetimde yer alan isimler;

1: Engin Öder (başkan)

2: Sadık Yaşar (başkan yardımcısı)

3: Emine Dürgel (başkan yardımcısı)

4: Sündüz Kurşun (başkan yardımcısı)

5: Ömer Arslanoğlu (muhasip)

6: Emine Akbulut (muhasip yardımcısı)

7: Hüseyin Mert (genel sekreter)

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansj (İTHA)

Editör: TE Bilisim