Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki Fetö Terör Örgütü uzantıları ile işbirlikçileri tarafından gerçekleştirilen darbe teşebbüsü Bağcılar’da her gün telin ediliyor. Meydanı dolduran binlerce ilçe sakini Türk bayraklarını dalgalandırıyor. Programda bir konuşma yapan Galatasaray’ın eski milli futbolcusu Hakan Ünsal, “Sizlerle gurur duyuyorum.” dedi.


Bağcılar Meydanı’nda vatan ve demokrasi nöbeti her gün binlerce ilçe sakininin katılımıyla devam ediyor. Tekbir sesleri altında Türk bayrağını dalgalandıran ilçe sakinleri adeta kenetlendi. Kalabalıktan ve coşkudan etkilenen Ünsal, konuşmasına, “Vatanın kahraman bekçileri selamlar” diye başladı. Ünsal, Türk milletinin, 15 Temmuz darbe kalkışması sırasında topyekün, bombalara, toplara, mermilere ve tanklara karşı göğsünü siper ettiğini anlattı. Türk halkının bu kahramanlığını tüm dünyanın konuştuğunu da vurgulayan Ünsal, şöyle konuştu:

“Allah sizden razı olsun. Yeni büyük Türkiye’nin önünü açtınız. Ülkemiz bundan böyle de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gelişmeye devam edecek. Bu birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere izin vermeyeceğiz. Hep birlikte vatan nöbetine devam edeceğiz.” 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim