Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın oğlu Yunus Emre Çağırıcı ile Hilal Çobanoğlu dünya evine girdi. Halk Sarayı’nda saat 19.00’da düzenlenen düğün töreninde çiftin nikahını damadın babası Başkanı Çağırıcı kıydı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım’ın yanı sıra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, 26.Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel de nikah şahidi oldu.

“Cumhurbaşkanımızın yeni evlenen çiftlere tavsiyelerini biliyorsunuz değil mi?

Nikahın kıyılmasının ardından sözü alan Yıldırım, “Genç çiftimize çıktıkları bu hayırlı yolculukta mutluluk, sağlık ve huzur diliyorum” dedi. “Cumhurbaşkanımızın sizin gibi yeni evlenen çiftlere tavsiyelerini biliyorsunuz değil mi?” sorusuna “Evet” cevabını alan Yıldırım, evlilik cüzdanını damada verdi o da geline verdi.
Aralarında Prof. Dr. Mustafa Karataş ve İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu gibi ekran yüzlerinin de iştirak ettiği  nikah törenine siyaset, sanat, iş ve medya dünyasından çok sayıda tanınmış isimler katıldı.

Editör: TE Bilisim