Bağcılar, 15 Temmuz gecesi Fetö Terör Örgütü’nün TSK’daki uzantıları ve işbirlikçileri tarafından düzenlenen darbe girişiminde şehit olan 246 kahramanı anıyor. Toplam 2186 kişinin de yaralandığı darbe teşebbüsünü kınayan ilçe sakinleri ‘nöbete devam’ dedi. Bu arada Bağcılar’daki siyasi partilerin gençlik meclisleri ile dernekler de terörü şiddetle kınadı. Yayımlanan Ortak Deklarasyon Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı tarafından okundu. Çağırıcı, 15 Temmuz’un tarih boyunca unutulmayacağını belirti. Şanlı bir tarihi yazan kahramanların torunlarının hep birlikte milli iradeye sahip çıktığının altını çizen Çağırıcı, şöyle dedi: “Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye kararlı tavır ve örnek duruşlarından dolayı müteşekkiriz.” 


RP eski Milletvekili Şevki Yılmaz ise yaptığı konuşmada Anadolu toprağının önemine dikkat çekti. Yılmaz, Hz. Muhammed’in (s.a.v) Türk halkını Anadolu’ya özellikle yerleştirdiğini belitti. Yılmaz, “Çünkü, İpek Yolu buradan geçiyordu. Yine haçlılar Anadolu’dan geçip Asya, Afrika’yı kılıçtan geçirmesin istedi. “ dedi. 

15 Temmuz’daki darbe girişinin kalkınan bir ülkeye karşı yapıldığını kaydeden Yılmaz, milli gelirin 2 bin dolardan 12 bin dolara çıktığını belirtti. Emperyalistlerin 5 yıldızlı hastaneler, köprüler, yollar, havalimanları inşa ederek hizmete sunan Recep Tayyip Erdoğan’ı cezalandırmak istediğini de kaydeden Yılmaz, şöyle konuştu: “İşbirlikçi askeri üniforma giyinmiş teröristler, size hizmet eden insana ceza vermek mi istediniz? Ne zaman milletin yüzü güldüyse ABD ve emperyalistlerin emriyle darbe yapıldı. 12 Eylül sabahı ABD, ‘bizim çocuklar başardı’ dediler. 16 Temmuz sabahı aynı ABD, ‘bizim çocuklar kaybetti’ dedi. Çünkü Sütçü İmam, Kara Fatma, Akifler, Nene Hatunlar meydana indi. Millet devletine el koydu.” 


PENSİLVANYA’DAKİ FETÖ ‘MEHDİ’ OLARAK ÜLKENİN BAŞINA GEÇİRİLECEKTİ”

Pensilvanya’daki kişinin devrin deccalı olduğunu da belirten Yılmaz, 40 yıl yalan ve gözyaşı ile insanları aldattığını, kandırdığını söyledi. Bir mahkemede Fetö’nün bir süre önce Mehdi olduğuna dair karar alındığını da savunan Yılmaz, darbe teşebbüsü ile emperyalistlerin büyük bir yıkım planını uygulamak istediklerini vurguladı. 
Yılmaz sözlerini şöyle tamamladı: “Eğer kazansaydılar. Bu yalancı adam Türkiye’ye gelip devletin başına geçecekti. Özel Harp Dairesi’nin emrindeki İŞİD dahil tüm terör örgütleri bu sahtekara biat edecekti. İran’ı biata zorlayacaktı. İran kendi Mehdisini aradığı için savaş çıkacaktı. Suudi ve Ürdün krallarına ‘biat edin’ talimatı gönderecekti. Bu Müslüman ülkelerin kabul etmemesi halinde savaş çıkacaktı. Müslümanlar birbirini kıracaktı. NATO da kurtarıcı rolüyle Müslüman coğrafyayı işgal edecekti. Plan buydu. Allah onların planlarını çökertti.” 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim