Fenerbahçe Spor Kulübü’nün dün özel misafirleri vardı. Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda eğitim gören 20 öğrenci, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ni ziyaret etti. Kompleks içinde yer alan içinde takımın kazandığı kupalardan madalyalara kadar geçmişten bugüne izler taşıyan Fenerbahçe Spor Kulübü Müzesi’yle geziye başlayan sporsever engelliler, rehberlerden Fenerbahçe’ye emeği geçmiş teknik adamlar, futbolcular hakkında bilgi edindi. Engelliler, sırasıyla tarihi futbol müsabakalarının orijinal fotoğraflarının bulunduğu özel bölüm ve eski maçların gösterildiği sinema odasını gezdi.

Ünlü sporcuların formaları önünde fotoğraf çekildiler

Kursiyerlerin en çok beğendiği yerlerden biri de misafir takımın soyunma odası oldu. Soyunma odasına giren engelliler, burayı daha önce kullanan dünyaca ünlü futbolcuların formalarıyla karşılaştı. Ziyaretçiler, Figo’dan Rooney’e; Zidane’den Ronaldo’ya kadar hayranı oldukları sporcuların formaları önünde fotoğraf çektirdi.

Müzenin ardından Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadı’nın içine girildi. Maraton Tribünü’nde oturup stadyumu baştan başa inceleyen engelliler, çim alanda dolaştı. Ziyaretçiler, locada ve yedek kulübesinde de oturarak keyifli zaman geçirdi.

Sarı lacivertli kulübe düzenlenen gezi, engelli öğrenciler için de büyük moral oldu.

Editör: TE Bilisim