Bağcılar Belediyesi’nin gönüllü meclislerinden Gençlik Meclisi, “Gençliğe öğütler ve tavsiyeler” konulu bir söyleşi programı düzenledi. Osmanlığı Konağı’nda gerçekleştirilen söyleşiye İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve farklı okullardan çok sayıda öğrenci katıldı.

“Gençler kafalarına takılan bütün soruları Bakan Yardımcısı Ersoy’a yöneltti”
Samimi bir ortamda geçen söyleşi de Mehmet Ersoy, kendisini dinleyen gençlere öğüt ve tavsiyelerde bulundu. Ersoy, eğitim sürecinde ve sonrasında karşılaşabilecekleri durumlar hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Gençler de siyasetten ekonomiye kadar kafalarına takılan bütün soruları Bakan Yardımcısı Ersoy’a yöneltti. Ersoy da verdiği cevaplarla tecrübe ve bilgilerini paylaştı.

“Bu tip programlar gençlerimizin ufkunu açıyor ve onlara güç katıyor”

Bağcılar Belediyesi olarak gençlere büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Lokman Çağırıcı, “Gençlere yatırım geleceğe yatırımdır. O yüzden biz de gençlerimizin kıymetini biliyor onlar için elimizden geleni en iyi şekilde yapıyoruz. Gençlerimizi sportif, sanatsal, kültürel başta olmak üzere her alanda destekliyor yatırımlarımızı bu yönde her geçen dönem artırıyoruz.  Bu tür söyleşi programları gençlerimizin ufkunu açıyor ve onlara güç katıyor. Programımıza katılarak gençleri aydınlatan değerli misafirimiz İçişleri Bakan Yardımcısı sayın Mehmet Ersoy’a teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim