Bağcılar Belediyesi Engeliler Sarayı kursiyerleri, Vodafone Arena Stadyumu ile Maçka Parkı'nda patlamanın meydana geldiği yere karanfil bıraktı.
Beşiktaş’da patlamanın meydana geldiği nokta günün her saatinde ziyaretçi akınına uğruyor. Şehitler Tepesi’ne gelen ziyaretçiler arasında gözyaşı dökenler, çiçek bırakanlar, dua yapanlar dolup taşıyor.  Bağcılarlı engelliler de toplu olarak patlamanın meydana geldiği noktayı ziyaret etti. Buraya çiçek bırakan engelliler, şehitler için Fatiha okurken, yaralılara Allah’tan şifa temennisinde bulundu. Kursiyerler, “Allah, polisimizi başımızdan eksik etmesin. Onlar bizim huzurumuz ve güvenimiz için günün 24 saati görev yapıyor. Hayatlarını hiçe sayan polislerimize yönelik saldırıları kınıyoruz ve lanetliyoruz. Her zaman devletimizin ve polisimizin yanında olacağız. Şehitlerimizin ruhu şad olsun.” dediler.

“İLÇE EMNİYETİNE DESTEK ZİYARETİ”
Engelli kursiyerler buradan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne de destek ziyaretinde bulundu. İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cenk Ocaktürk’ü makamında ziyaret eden engelliler, “Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyoruz. Bağcılarlı engelliler olarak bu hain saldırıyı lanetliyoruz.” dediler.  Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Ocaktürk halkın desteğini her zaman yanlarında bulduklarını belirterek, “Bu dayanışma duygusu bizi daha güçlü kılıyor. Onlara en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi. Engelli kursiyerler daha sonra Ocaktürk’e yaptıkları bir resim çalışmasını hediye etti.

“ENGELLİLERİMİZ HER ZAMAN POLİSİNİN YANINDA OLDU”
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, engelli kursiyerlerin her zaman vatanına sahip çıktığını belirterek, “Onlar her zaman bayraklarına, vatanlarına ve polislerine sahip çıkıyor. Engelli kardeşlerimizle birlikte ülkemizi yasa boğan hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.” şeklinde konuştu.
    
Editör: TE Bilisim