Bağcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin daha yeşil ve temiz olması amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçedeki tüm park, bahçe, refüj, cadde, sokak ve kamu alanlarının bahçelerinde çalışmalar yapıldı. Çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler geçtiğimiz Aralık ayından bu yana toplam 10 bin 325 ağacın budamasını yaptı. Yine 55 bin 420 adet gülün budama çalışması tamamlandı. Okulların tatil olmasını fırsat bilen ekipler, okul bahçelerindeki ağaçların bakımı ile budamasını da yaptı.

İstanbul Times Haber Merkezi 

“800 BİN ÇİÇEK SOĞANI DİKİLDİ”

Bağcılar’daki tüm cadde, sokak, refüj, park, bahçe ve kamu alanlarına ait bahçelerde kuruyan ağaçlar kesildi ve yerlerine yenileri dikildi.  İlçenin daha güzel bir görünüme kavuşması amacıyla geçtiğimiz Aralık ayında da mevsimlik 120 bin lale ile 20 bin sümbül soğanı, çuha, siklamen olmak üzere 800 bine yakın menekşe ve çuhaçiçeklerinin dikimi yapıldı.

“BAĞCILAR’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR”

Yeni yaşam alanları, sosyal ve kültürel tesisleri hizmete sunduklarını belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, park, bahçe ve Nostalji Bahçeleri ile de daha yeşil ve göze hoş gelen çevre oluşturmaya çalıştıklarını belirtti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yılın her mevsimi çevreyi güzelleştirmek amacıyla önemli hizmetler verdiğini ifade eden Çağırıcı, şöyle konuştu:

“Bağcılarımızın çehresi her geçen gün değişiyor.  İlçemizde yaşam standardı gelişirken aynı zamanda halkımızın hoşça vakit geçirecekleri tesisleri hizmete sunuyoruz. Peyzaj çalışmalarımız ilçemizin hemen her yerinde aralıksız sürüyor. Ağaçlarımızın bakım ve budama çalışmalarını yapıyoruz. İlçemizde daha fazla park,bahçe ve yaşam alanları oluşturmak için çalışıyoruz.” diye konuştu. 


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim