15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Wushu Sanda/Taolu Şampiyonası Çankırı’da gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Wushu Federasyonu’nun ortaklaşa organize ettiği etkinliğe 10 ilden 208 sporcu katıldı. Geçen yılın birincisi olan Bağcılar Belediyesi Wushu Kung Fu takımı da şampiyonada yerini aldı.


Hasan Fehmi Gökşen Kapalı Spor Salonu'nda iki gün süren müsabakalarda sporcular ter döktü. Zorlu geçen turnuvalarda Bağcılarlı sporcular başarılı oldu. Heyecan içinde geçen müsabakalarda rakiplerini devirerek birincilik kürsüsüne çıkan sporcular ödüllendirildi. Minik, yıldız ve genç kategorilerinde rakiplerini deviren Bağcılar Belediyesi Wushu Kung Fu takımı 17 altın, 13 gümüş ve 12 bronz madalya kazanmayı başardı. Büyük bir başarıya imza atan Bağcılar Belediyesi Wushu Kung Fu sporcuları, takım halinde İstanbul birincisi oldu.

“Çok anlamlı bir organizasyonda başarılı olan sporcularımızı kutluyorum”

Böylece geçen yılın şampiyonu Bağcılar Belediyesi Wushu Kung Fu takımı bu yıl da liderliğini sürdürmüş oldu. Şampiyonada dereceye giren sporcu ve kulüpler ödüllendirildi.
Sporcuları tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Çok anlamlı bir organizasyonda başarılı olan 42 sporcumuzu yürekten kutluyorum. Geçen yıldan süregelen bu başarının önümüzdeki sene de devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim