Bağcılar’da evlilik hazırlığı yapan çiftler, nikahlarını unutulmaz hale getirmek için 14 Şubat Sevgililer Günü’nü tercih etti. Bu amaçla evraklarını tamamlayan gelin ve damat adayları el ele tutuşup Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nın yolunu tuttu. Kayıt işlemlerini yaptıran çiftler, nikah saatini bekleyeme başladılar. Yaşanan bu hareketlilik nikah salonunda yoğunluğun artmasına sebep oldu.
Bağcılar’da günlük ortalama 12 nikah kıyılırken Sevgililer Günü için bu sayı 4 kat artarak 47'ye ulaştı. Sabah saat 09.30’da başlayacak olan nikah kıyma işlemi 16.30’a kadar sürecek ve nikah memurları 5 dakikada bir nikah kıyacak.

“Bütün çiftlerimize bir ömür mutluluklar diliyorum”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde nikah kıyacak çiftlere bir ömür mutluluklar diledi. Çağırıcı yaptığı açıklamada “14 Şubat olması sebebiyle de gençlerimiz böyle özel ve anlamlı bir günde nikah kıymak istiyorlar. Bu yüzden nikah dairelerimizde de yoğunluk yaşanıyor. Toplumun temel taşı olan aileyi oluşturacak olan bütün çiftlerimize bir ömür mutluluklar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim