Kadın ve erkeğin eşit şartlarda büyütülmesi, cinsiyet eşitliği temellerinde eğitim ilkesiyle hizmet veren Başkan Toprak’ın öncülüğündeki Avcılar Belediyesi, ‘‘Evlilik ve Yaşam Okulu’’ konulu eğitim programı ile sosyal ve kültürel sorumluluk projelerine ara vermeden devam ediyor. Sağlıklı bir evliliğin şiddetin her türlüsünden uzak, birbirinin fikirlerine saygılı çiftler yaratacağını, bunun neticesinde de başarılı, özgüveni yüksek ve birbirlerinin hakkına saygılı çocukların yetişmesini amaç edinen Avcılar Belediyesi, eğitime olan yatırımlarını sürdürüyor.


SEVGİ VE AŞKIN DİLİ


İzlenceye katılan çiftlere, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü sebebi ile aşk, sevgi ve iletişim başlıklı konularda eğitim verildi. Birlikte yaşamayı öğrenmek için gereken temel becerilerin de anlatıldığı eğitim seminerinde Avcılar Belediyesi Psikolog ve Aile Danışmanı Hacı Tekin; ‘‘
Sevgi ve aşk iki insanı bir araya getirip bir arada tutan özel duygulardır. Ancak bu duyguları sadece hissetmek yetmez, göstermek ve korumak gerekir. ’’ dedi.
 Avcılar Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Evlilik ve Yaşam Okulu Eğitim Seminerleri, her ayın 2’nci pazartesi günü saat 14.00’te Zübeyde Hanım Nikâh Sarayı Salonu'nda düzenlenmeye devam ediyor.

 

Editör: TE Bilisim