14 Şubat Sevgililer Günü için birçok etkinlik organize eden Avcılar Belediyesi her yaştan sevgililere muhteşem bir gün yaşattı.İstanbul’un Kalbi Avcılar’da Atıyor söylemi ile 14 Şubat için Avcılar Belediyesi tarafından Avcılar Belediyesi önündeki meydanda düzenlemeler yapıldı. MeydanaHaydar Paşa Garı ve Kız Kulesi’nin büyük maketleri yerleştirilirken, Marmara Caddesi üzerine yerleştirilen aydınlatmalar, kalpler ve platformla kırmızı halının serildiği aşk temalı yürüyüş yolu konuldu. Gelen çiftler için Avcılar Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar yapılırken, canlı müzik ve bando takımı dinletisi ile Avcılarlı vatandaşlar keyifli bir gün geçirdi.Düzenlenen etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getiren Avcılarlı çiftler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek eğlenceli bir gün geçirdi.

 

AVCILAR’DA AŞK BİR BAŞKA

 
14 Şubat Günü dolayısıyla, yeni bir aile kurma yolunda adım atan ve evlenmek için Avcılar Belediyesine başvurarak nikah tarihi olarak Sevgililer Gününü tercih eden 42 çifte, Avcılar Belediyesinin hediyesi olarak ‘Bir Yastıkta Kocayın’ yazılı kalp yastıklar ve çeşitli hediyeler armağan edildi. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de çiftleri bu güzel gününde yalnız bırakmazken, Fatma-Özhan çiftinin nikahını kıyarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

               
Avcılarlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde konuşma yapan Başkan Toprak; “Sevginin efsaneleştiği ve ölümsüzleştiği topraklarda yaşamaktayız. Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı, Ferhat ile Şirin efsaneleri bu topraklarda yaşamış ve anlatılagelmiştir. Yine bu topraklar Mevlana’yı, Yunus Emre’yi, Aşık Veysel’i, sevgiyi ve aşkı bağrında yetiştirmiştir.”

Editör: TE Bilisim