İmamoğlu : Devir ayrışma devri değil birlik ve beraberlik devri dedi

Avcılar Reşit Paşa caddesinde bulunan Grand Life Garden Davet salonunda yapılan toplantıda CHP Avcılar Belediye başkan adayı Av. Turan Hançerli kısa ve özlü bir şekilde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Çalışma şekli olarak da CHP İBB adayı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı çalışmanın ilçe versiyonunu uyguladıklarını ifade etti.

İmamoğlu ülke olarak çok kritik süreçler yaşıyoruz. İçimizden bazı arkadaşlarımızın istedikleri yerlerde olmamaktan dolayı partiye zarar verici davranışlarda bulunmaları doğru değil.

Avcılar'da bir çok değerli arkadaşımız aday adayı oldu. Yapılan değerlendirmeler sonucu Parti Meclis üyemiz Avukat Turan Hançerli aday yapıldı.

Bu diğer arkadaşlarımızın yetersiz olduğu anlamına gelmez. Turan Bey Avcılar'ı tek başına mı yönetecek ? Hayır burada hepiniz beraber Avcıları yöneteceksiniz.

Avcılar da aday adayı olan bütün değerli başkanlarımızı sahneye yanıma alayım hep beraber ayrı gayrımızın olmadığını cümle aleme duyuralım diyerek Avcılar'da aday adayı olanları isimleri ile sahneye davet ederek onure etti.

Orada mevut bulunan ve Avcılar'da aday adayı olan herkes sahneye gelerek aday yapılan Av.Turan Hançerli ile beraber çalışacaklarını ifade ederek hep beraberiz mesajı verdiler.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim