Avcılar Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri ile birlikte belediye bünyesinde hizmet veren tüm personel ile tek tek tokalaşan ve Ramazan Bayramı’nı kutlayan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Avcılar Belediyesi’nin büyük bir aile olarak, hep birlikte nice bayramlar yaşamasını diledi.

İstanbul Times Haber Merkezi

 Başkan Dr. Handan Toprak bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada gönül huzuru içerisinde iftarlar yaşandığını belirterek; “Avcılarımızda birlik beraberlik içerisinde gönül huzuru içerisinde iftarlar yaşadık. Hiç kimse yatağa aç girmeyecek hedefiyle Aşevimizce yemek yapamayan kimsesiz, hasta, yaşlı ve engelli ailelerimizin evlerine günde 3 çeşit sıcak yemekleri ekiplerimizce adreslerine bırakıldı. İlçemizin 10 mahallesinde kurulan iftar sofralarında ve gelenekselleştirdiğimiz Kadir Gecesi İftar Yemeği programında birlik, beraberlik içerisinde hep birlikte iftarlarımızı gerçekleştirdik. Hayatın günlük koşuşturmacalarının dışında akşam vakitlerini iftardan sonra birlik, beraberlik içerisinde, sanatla buluşarak hep bir arada geçireceğimiz zamanlar yaratmış olduk. Avcılarımızın Paşaeli Parkı’nda Anfi Tiyatro’da Nejat Uygur Sahnesi’nde çok değerli sanatçılarımızla buluştuk. . Onlar Avcılarımızın coşkusuna, mutluluğuna morali ve motivasyonuna da katkılarını sundular. Çok değerli sanatçılar geldi türkülerini söylediler, şarkılarını söylediler. Tiyatrocularımız birbirinden güzel ve değerli oyunlarını bizler için sahnelediler. Ortak özelliğimiz birlik, beraberlik içinde ve hemşehri duygularıyla birlikte çok güzel zamanları paylaştık” dedi.

 Başkan Dr. Toprak konuşmasının devamında belediye çalışanı olmanın zorluğuna vurgu yaparak; “Avcılarda, barış kardeşlik duyguları içinde çok güzel bir Ramazan geçirdik. Şimdi bir bayramı daha birlikte geçiyoruz. Belediye çalışanın adı memurdur ama aslında sizler gönüllüsünüzdür. Yardım istemeye gelen, sıkıntısı ve şikayeti olan hemşehrilerimizin güler yüzle sorunlarına çareler üretmeniz gerekmektedir. Çünkü sevginizi, hizmetinizi vermeye gönüllüsünüzdür. İlçemizde Ramazan Ayının birlik, beraberlik ve huzur içinde geçmesi için personelimiz çok büyük emek verdi. Özellikle Gümüşpala Paşaeli Parkı Nejat Uygur Anfi Tiyatro’da yapılan Ramazan etkinliklerine gelen vatandaşların huzurlu, mutlu saatler geçirmeleri için yoğun bir çalışma yürüten ve katkı sağlayan bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygıyla hepinizi kucaklıyor, bayramınızı kutluyorum. Mutlu ve sağlıklı bir şekilde ailelerinizle birlikte şeker tadında bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim