Avcılar Belediyesi, ‘Herkes için spor’ sloganıyla her yaş grubuna sağlıklı yaşam etkinlikleri organizasyonuna bir yenisini daha ekledi. Özellikle kadınların formda kalmak için ilgi gösterdikleri pilates dersleri, Avcılar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak verilmeye başladı.

 

Spor Yapın, Daha Mutlu Olun

Bedensel ve psikolojik dengemizi sağlamak için sporu ihmal etmememiz gerektiğini söyleyen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “Sağlıklı yaşam için spora vakit ayırın, daha mutlu olun” diyerek sağlıklı bir hayat için spor çağrısı yapıyor.

Başkan Dr. Toprak, ayrıca pilatesin vücut üzerinde birden çok faydası olduğunu, başta doğru nefes almayı öğreterek, akciğerin oksijen kapasitesini artırmakta ve yanlış nefes almaktan kaynaklı birçok rahatsızlığı giderdiğini belirterek, Avcılarlı kadınları Avcılar Belediyesi tarafından ücretsiz sunulan Pilates derslerine katılmaya davet ediyor.

 

Müracaatlar Avcılar Belediye Stadı

Avcılar Belediyesi tarafından Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma günleri saat:11:00-12:00 arası ücretsiz olarak verilen ve 30 Ekim tarihine kadar devam edecek olan  “Pilates Stüdyo Dersleri”ne katılmak isteyen kadınlar Avcılar Belediyesi Firuzköy Stadyumu’na başvuruda bulunabilirler. Kayıt için gelen kadınlara uzman antrenörler tarafından üye kayıt formaları dolduruluyor. Böylece hem kendileri için hazırlanın programı uyuyor, hem de fiziksel gelişimlerini takip etme fırsatı buluyorlar. 

Editör: TE Bilisim