Avcılar Belediyesi tarafından, çocukların sosyal ve kültürel gelişimini artırmak için Tahtakale Ek Hizmet Binası bünyesinde oluşturulan Tahtakale Çocuk Evi’nin açılış töreni Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak tarafından iptal edildi.

 

Başkan Dr. Handan Toprak,  daha önce planlanan açılış için gelen katılımcıları son günlerde yaşananlarla, son olarak Dağlıca ve Iğdır’daki acı kayıplarımız için saygı duruşuna davet etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Çocuk Evi’nin açılış töreninin iptal edildiğini belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “Geleceğimizin aydınlık yüzleri olan çocuklarımız için Avcılar Belediyesi Tahtakale Ek Hizmet Binası’nda oluşturduğumuz ‘Çocuk Evi’mizin açılış törenini iptal ediyoruz. Son dönemde yaşanan terör olaylarında Ahmet Arif’in dediği gibi ‘Her biri vazgeçilmez cihan parçası’ olan acı kayıplarımız için ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Yaşanan olayların bitmesini ve annelerin artık ağlamamasını istiyoruz” dedi.

 

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, açılışını iptal ettiğimiz Tahtakale Çocuk Evi’mizde geleceğimizin aydınlık yüzleri olan çocuklarımız bugün itibariyle eğitim görmeye devam edecekler dedi. 

Editör: TE Bilisim