Avcılar Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamak üzere hazırladığı “Gençlik Şöleni” etkinlikleri kapsamında ilk olarak saat 20:30’da Marmara Caddesi Atatürk heykeli başlangıcından Belediye Meydanı’na kadar fener alayı düzenlenecek.
Marmara Caddesi Belediye Meydanı’nda saat 21:00’da ise Zakkum Müzik Grubu’nun vereceği ücretsiz konser ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlanacak.

İstanbul Times Haber Merkezi


Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “‘Bağımsızlık ve özgürlük benim karakterimdir’ diyen ve Türkiye Cumhuriyeti’ni gençliğe emanet eden Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 96. yılını, Kurtuluş Savaşımızın ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden zorlu, zorlu olduğu kadar da, haklı bir yürüyüşün başlangıcı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı coşkuyla kutlayacağız. 19 Mayıs için hazırladığımız Gençlik Şöleni etkinlikleri kapsamında düzenleyeceğimiz Fener Alayı ve Gençlik Konseriyle bütün Avcılarlıları, hep birlikte bayramımızı kutlamaya bekliyorum. Bayraklarımızı alalım, 19 Mayıs günü bayramımızı coşkuyla kutlayalım” dedi.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Editör: TE Bilisim