Yeşilkent Mahallesi; Kazım Karabekir Caddesi, , G-123 Sokak, G-173 Sokak, G-599 Sokak, G-606 Sokak, G-721 Sokak, G-723 Sokak, G-772 Sokaklarda yol bakım-onarım ve yenileme çalışmaları başladı. Cadde üzeri araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için yol açma ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışmaları sürüyor. Avcılar Belediyesi’nin yaptığı yol yenileme çalışmaları devam ederken refüjlerin yeşillendirilmesine de titizlikle özen gösteriliyor. Bu çalışmalarla birlikte trafik akışında yaşanan sorunların tamamen giderileceği kaydedildi. Vatandaşların takdirini alan bu çalışmalar büyük bir titizlikle devam ederken çevre halkına rahatsızlık verilmemesine de dikkat ediliyor.

Çalışmaları yakından takip eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, yapılan çalışmaların önemine dikkat çekerek;

“Mahallelerimizdeki yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarımızı ivedilikle sürdürüyoruz. Daha yaşanabilir, altyapı sorunu olmayan, uygar bir kent bizim en büyük hedefimiz. Yeşilkent Mahallesinde yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmalarımız kısa bir sürede tamamlanacak” dedi.

Editör: TE Bilisim