Çağlayan Grup CEO ‘su Dursun Çağlayan”28 Ayda 29 Proje bitirdiklerini söyledi”

Çağlayan İnşaat A.Ş.Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Çağlayan açılış öncesi kalabalığa yönelik yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi.”Çağlayan Grup olarak İstanbul’un bir çok bölgesinde yatırımlarımız var. Bizler Hızlı karar alan ve hızlı iş yapan bir grubuz.

28 ay içinde 29 projeyi hayata geçirdik. Bugün burada açılışını yaptığımız mekan şirketimizin Arnavutköy,Başakşehir projelerinin yönetim merkezi olacak. Burada ki işyerleri satışa konu değil. Bunları kiralayacağız. Ancak diğer projelerimizdeki konut ve işyerleri satışa sunulmuştur.

Bugün bu açılışımızda bizi yalnız bırakmayan Ak Parti Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sayın Mehmet Muş’a,Arnavutköy belediye başkanı Haşim Baltacı’ya, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya ve teker teker isimlerini zikredemeyeceğim bütün dostlarımıza bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için hepsine kendim ve grubum adına can-ı gönülden teşekkür ederim”
dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç

Arnavutköy Belediye başkanın Baltacı  Çağlayan Beyaz Saray ile seneye komşu oluyoruz dedi

Başkan Baltacı İlçenin Karabayır Mahallesinde henüz bir çok kimse yatırım yapmaya cesaret edemezken  Dursun Çağlayan,Kazım Çağlayan,Orhan Çağlayan ve Ahmet Çağlayan ın hissedarları olduğu Çağlayan  İnşaat A.Ş. buranın geleceğini gördü ve yatırım yaptı. Seneye biz de Belediyemizin merkezini hemen bu açılışını yaptığımız mekanın yanına taşıyoruz.  Yani gelecek yıl Beyaz saray ile komşuyuz diyorum diyerek Çağlayan kardeşlere bundan sonrada başarılar diledi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ‘da hayırlı kazançlar diledi

Çağlayan Beyaz Saray’ın açılışına katılan Gaziosmanpaşa Belediye başkanı Hasan Tahsin Usta da Çağlayan kardeşler ile memlekette komşu olduklarını ifade ederek başarılarından gurur duyduğunu ifade ederek açılışını yaptığımız mekanda inşallah daha da iyi işlere imza atarlar dedi.

Ak Parti Genel başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ‘ta Çağlayan kardeşleri tebrik etti

Mehmet Muş’ta şunları söyledi bazı kişilerin yatırım yapmaktan  imtina ettiği bir dönemde Çağlayan kardeşlerin 28 ayda 29 proje bitirmiş olmalarından  dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek şu an açılışını yaptığımız güzel mekan ile inşallah bu seferde 28 ayda 60 projeye imza atarlar diyerek yatırımcı aileyi kutladı.

Kazım Çağlayan ‘da dostlarına teşekkür etti

Yayın Grubumuzun imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’in  yakın arkadaşı olan Kazım Çağlayan başta belediye başkanları ve milletvekili olmak üzere akabinde de  İstanbul Times Yayın Grubu imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner ve ekibine mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Kalabalık daha sonra hep birlikte kurdelayı keserek içeri girdi.  Kazasız belasız bitirilen bina için kesilen kurban etinden yapılan yemeklerin ikramından sonra şirket yetkilileri protokol üyeleri ile baş başa durum değerlendirmesi yaptı.

İstanbul Times Yayın Grubu olarak bizler de Çağlayan Kardeşlere yeni yerlerinde muvaffakiyetler dileriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

Editör: TE Bilisim