Geçmişte gölge misali dünya ülkelerini yönetenler bugün ise aleni ulus ülkeleri istediği kıvama getirmek için “AÇLIKLA TERBİYE” etmeye çalışıyorlar. ŞEYTAN`ın taktiğini yani “AÇ KALIRSINIZ” diyerek bizleri kandırmaya ve yönetmeye çalışıyorlar. Bunun karşısında her şeyi yaratan ALLAH ise “RAHMET VE BEREKETİ” ile bütün varlık âlemine ihsan ediyor. Bunu çözüm bölümünde ALLAH`ın bize ne demek istediğini anlatmaya çalışacağım.

Geçmişten bugüne kim kime yakın ise ona uyar. Eğer siz “AÇ KALMAMAK” için şeytanın yalanlarına uyarsan; şeytana daha yakın olursun. Yok eğer Allah`ın “RAHMETİNE VE BEREKETİNE” yakınsan o zaman Allah`a daha yakınsın anlamına gelir.

Şeytanın, emperyalizmin, derebeyciliğin, siyonizmin, mandacılığın, koloniciliğin, ağacılığın düzeni; bugün İSRAİL – ABD – İNGİLTERE – RUSYA – ÇİN – AVRUPA ÜLKELERİ nerede olursa olsun hep aynı oyunu “AÇLIKLA TERBİYE” etmeyi uygulamıştır.

Bunu “STALİN`in TAVUĞU” hikâyesinde bugün VENEZUELA`nın MADURO – ABD`nın TRUMP`la ağız dalaşında ve icraatlarında görebiliyoruz. Bütün ulus devletler ayağınızı denk alınız yani dünyaya “RAJON” kesiyor.

STALİN bir gün arkadaşları ile hoşsohbet ederken egemenliği altındaki ülkeleri ve halkları nasıl yönetiyorum biliyor musunuz? Diye arkadaşlarına sorarak anlatmaya başlamış.

“Görevlilere bir “TAVUK” getirmelerini söylemiş. Arkadaşları şaşkın şaşkın tavuğu beklerken;

Evet! Bu tavuğu görüyor musunuz?

Evet! Görüyoruz.

Stalin işte bu tavuğu göstererek başlıyor tek tek tüylerini yolmaya,

Hayvan elinde çığlık çığlığa bağırmakta ve odadakiler dehşet içinde seyretmekte…

En son tüyü de hayvanın canından koparınca Stalin hayvancağızı bırakarak,

Bakın tavuk benden nasıl kaçıyor der…

Fakat odada çıkış yoktur. Stalin elindeki “BUĞDAYLARI” göstererek yavaş yavaş taneleri yere dökmeye başlar. Daha demin tüysüz kalan ve Stalin`den kaçan hayvancağız, Stalin`in döktüğü buğdayları Stalin`in ayaklarının dibinde yemeye başlar…

Stalin emin bir bakışla arkadaşlarına dönerek etrafındakilere RUSYA`yı ve diğer egemenliğindeki ulusları ve halkları aynı bu şekilde “DEMİR BİR YUMRUKLA” yönettiğini söyler…”

Bugün aynı oyun ABD görünen yüz olarak oynasa da aslında İNGİLTERE, İSRAİL, BİR AVUÇ SİYONİST YAHUDİ AİLESİ gölge yapı dünyanın “PARASININI – ALTININI – YER ALTI, YER ÜSTÜ KAYNAKLARINI yönetmeye aleni olarak aynen devam ediyorlar.

ABD; Venezuela Yönetimine dışarıdan müdahale ile kendi adamlarını aleni şekilde bütün dünyaya bir diktatör olarak atayabiliyor.

İngiltere; Venezuela`nın altınlarına bir eşkıya gibi el koyuyor.

İsrail; gölge misali yeni başkanı desteklediğini ve onayladığını ilan ediyor.

Dünyanın diğer TAVUK ülkeleri bunu kabul ettiğini ilan ederken; diğer ülkelerde kendi çıkarları veya karşı grup olarak bu oldu bittiği kabul etmiyorlar. Aslında bu bir RANT- ÇIKAR SAVAŞI olarak karşımıza çıkıyor. Birisi ileride yapacağı savaş oluşumu için Venezuela`nın petrolüne el koyarak ekonomik açıdan kendisini garantiye alıyor ve karşı tarafın oyununa “REST ÇEKİYOR”

Şeytan karşılığı olmayan DOLAR ile dünyayı “AÇLIKLA TERBİYE EDERKEN; ALLAH`ın RAHMETİ VE BEREKETİ ULUS devletlerin Şeytan`ın Dolarını kullanmadan her ülke kendi milli üretimleri ile ortak bir komisyonda belirlediği fiyatlarla karşılıklı milli ürün değişimi üzerinden iş ve alış- veriş yapabilirler. Ayrıca bütün uluslar Şeytan`ın karşılığı olmayan DOLAR`ını yasaklarsa; o zaman elindeki altınları alan İNGİLTERE EL KOYAMAZ. ŞEYTAN `ın para - Dolar sistemimden çıkarak onun pazarını yok ederek onun hükmüne son vererek; Allah`ın bize bahsettiği milli üretimleri hayatımıza katabiliriz. O zaman Allah`ın rahmeti ve bereketine kavuşmuş oluruz.

Her ulus aynı anda Şeytan`ın bütün ordularını kendi ülkesinden çıkararak yapmış olduğu yıkıcı yapısını bertaraf etmiş olurlar. Şeytan`ın IRAK – LİBYA – MISIR – SURİYE`de yaptıklarını gördükten sonra sıranın kendisine gelmesini beklemek çok büyük bir hainlik olmaz mı? Bugün VENEZUELA` ya yapılan yarın bize yapılmaz mı? Onlar yapmadan biz dünya olarak 5 ülkeden büyük olduğumuzu söylüyorsak uygulamada da bunu göstermekle mükellef değil miyiz?

Şeytan`a mı yoksa ALLAH`a mı yakın yönetimler tarafından yönetildiğinizi şimdi daha iyi anlayabilirsiniz?

Kim kime hizmet ediyor? Ya da uluslar demokratik seçimlerde kimi seçiyorlar farkında mısınız?

Hak ve halka hizmet için görünenler demokrasi adı altında Şeytana hizmet için birbiri ile yarışanlara dönüşmüş bir çürümüşlük içinde seçimlere gitmektedir. Bunu da bugün eline yüzüne bulaştırarak ve halkın gözüne gözüne sokarak yapması bir yazar olarak farkında olan birisi olarak çok kanıma dokunuyor – içimi acıtıyor. ŞEYTAN 31 MART VAKKASI olayının tarihinde kalelerini yeniden kinlenmiş olarak iktidarını kuruyor. 1 NİSAN`la da şakasını, üretmeyen bir toplumu açlık ile sınayarak yani üretim damarlarını kurutarak ulus halklarını kendine kul köle yapmaya emin adımlarla IMF VE DÜNYA BANKASI GÖZ KIRPIYOR.

ŞEYTANLARA yakın olanlara hizmet eden ve onları seçen halklar artık ALLAH`ın bize bahsettiği RAHMET VE BEREKETİNE dönün ve ürettiğiniz kadar varsınız.

Ürettiğiniz kadar harcayınız…

Ürettiğiniz kadar insansınız…

Üretmeyen ülkeler DARBELER GEÇİRMİŞ, TÜRKİYE`deki darbeler tarihi hep gizli illüzyonun bir parçası olmuş. Velayet savaşları, IRAK, LİBYA, SURİYE ve bugün VENEZUELA yarın İRAN veya TÜRKİYE olmayacağını kimse söyleyemez. 28 Şubat, Ergenekon, Fetö darbesi ile oynanan oyunlar,..

Dolar üzerinden oynanan oyunlar, şeytan`ın faiz sisteminde oynanan oyunlar, en son TRUMP`ın TÜRKİYE EKONOMİSİNİ bitiririm demesi ve aslında şeytanın – yılanın kabuk değiştirme hareketleridir.

Şu anda Şeytana yakın olanlar; ülkemizi terk eden paralar ve şirketler kime hizmet ediyor? Aynı gemideyiz yalanı ortaya çıkıyor. Bir de bizi yönetenler ağızlarıyla cenneti vaat ederken; icraatta şeytana hizmet etmesi, cehennemi TÜRK HALKINA yaşatması çok manidar değil mi?

Türkiye`de üretimi durduran kanunları uygulayarak halkın köylerde mahsulünü almayarak, yerli tohumu üretmesini yasaklayarak, İSRAİL ŞEYTAN tohumlarına muhtaç edenler, yarın hiçbir şey üretmediğimizde aynı STALİN TAVUĞU gibi ne verirlerse onu yiyecek miyiz? Şeytanın askeri olarak dünya jandarması – şeytan`ın muhafızı yaparlar haberim yok demeyin diyerek yazıyorum.

Her zaman ALLAH`tan yana – yakın olun… O`nun RAHMETİ VE BEREKETİ HERKESİ SARAR…

Şeytan ise yok eder… Bugün de VENEZUELA`da olduğu gibi…

Dünyada cenneti yaşamak elimizde… Yeter ki kendimize inanalım… Allah bizimle…

Sevgi ve saygılarımla… Ben; TÜKETEN İNSAN OLMAK İSTEMİYORUM. BEN ÜRETİMDEN YANA – ÜRETEN İNSAN OLMAK İSTİYORUM” BİZ OLUP ÜRETEBİLİRİZ… ALLAH BİZE GÜVENİYOR YA SİZ?

Hainliğin sınırı yoktur ata mirası ulus oku çözüm içimizde murat akbaş